Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 20:38




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Premier Cs1.5 i cs4 jednocześnie 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 22 grudnia 2005, 21:22
Posty: 237
Lokalizacja: Białystok
Post Premier Cs1.5 i cs4 jednocześnie
Może trochę "stary" problem ze względu na wersje, ale może ktoś mi pomoże...
Mając wersje 1.5 i upgrade do cs4 czy potrzebuje miec w systemie zainstalowaną wersję 1.5 bo jak narazie wychodzi na to, że można w takim wypadku pracować na 1.5 i cs4, obie wersje się odpalają i możńa na nich montować, a podejrzewam, że może to powodować jakieś problemy ze stabilnością cs4 bo potrafi się wyłożyć w róznych momentach chociażby przy zapisywaniu projektu, ale podczas renderingu no rożnie z tym bywa. Czy można odinstalowac 1.5? Jeśli można usunąć starą wersję to jak pozbyc siewszystkich plików wersji 1.5 bo podejrzewam, że po odinstalowaniu w systemie jeszcze "coś" tam zostanie z tej starej wersji.


sobota, 23 czerwca 2012, 14:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Premier Cs1.5 i cs4 jednocześnie
mozesz w ogole nie instalowac wersji 1.5 tylko zaczac od updatu cs4 na goly system, poprosi o podanie seriala podstawy do updatu i tyle


sobota, 23 czerwca 2012, 17:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 22 grudnia 2005, 21:22
Posty: 237
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Premier Cs1.5 i cs4 jednocześnie
Dzięki za odpowiedź... o to mi chodziło, a druga kwestia żeby nie zakładać nowego wątku.
Jeśli mam już tą wersję 1.5 i 4 to po odinstalowaniu cs1.5 gdzie szukać pozostałości po niej w rejestrze czy gdzieś jeszcze? Chodzi mi o to żeby te wszystkie "śmieci" które pozostawi po sobie usunąć.


niedziela, 24 czerwca 2012, 12:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Premier Cs1.5 i cs4 jednocześnie
Na stronie adobe jest specjalny program do usuwania ich softu wraz z wpisami do rejestrow i tempami.


niedziela, 24 czerwca 2012, 14:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL