Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 22:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Zmiany kadru poprzez montaż 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 28 stycznia 2012, 00:54
Posty: 3
Post Zmiany kadru poprzez montaż
Witam!

Mam materiał wideo w rzodzielczości 1280x720. Chciałbym stworzyć efekty zmiany kadru na boki. Niestety mój obszar roboczy mimo prób zmian pozostaje w rozmiarach materiału wideo. Robiłem to poprzez funkcje Scale i Motion niestety obraz traci w ten sposób na jakości. Stąd moje pytanie jak zrobić aby moje wideo było większe od obszaru na którym pracuję?


poniedziałek, 25 czerwca 2012, 01:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Zmiany kadru poprzez montaż
otworz projekt w 320x240


poniedziałek, 25 czerwca 2012, 01:33
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 28 stycznia 2012, 00:54
Posty: 3
Post Re: Zmiany kadru poprzez montaż
Wideo mam nagrane w 50k/s, chciałbym tak zostawić. Gdy pracuje na takiej rozdzielczości z tym filmem, to traci on bardzo na jakości. Mam wrażenie że nawet poprzez skalowanie obraz jest bardziej wyraźny. Jest na to inny sposób?


poniedziałek, 25 czerwca 2012, 10:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL