Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 22:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 mocha CS6 jak uruchomić 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 20 stycznia 2012, 13:11
Posty: 97
Post mocha CS6 jak uruchomić
Może banalne pytanie więc proszę o wyrozumiałość. Posiadam pakiet production premium CS6, zainstalowałem całość, chciałem uruchomić program mocha i tu ZONG. Jak go odpalić??? Na pudełku pisze, że jest w pakiecie.


czwartek, 19 lipca 2012, 20:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: mocha CS6 jak uruchomić
http://www.imagineersystems.com/videos/ ... a-pro/view

_________________
FACEBOOK
BSMultimedia


czwartek, 19 lipca 2012, 20:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46
Posty: 419
Lokalizacja: ireland
Post Re: mocha CS6 jak uruchomić
klikasz znaczek win i w search piszesz mocha, potem sobie to na pulpit przeciągnij

_________________
adobe production cs4 , cs5.5, cs6 http://www.diga.ie


czwartek, 19 lipca 2012, 23:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46
Posty: 419
Lokalizacja: ireland
Post Re: mocha CS6 jak uruchomić
ok zmiana planów , mi tak się pojawiała mocha z cs4 ....
w cs6 jest inaczej po raz to jest wydanie mocha AE CS6 , do wersi 3 i por3 potrzebny jest upgrade :!: płatny - aha
Zablokowali też akces bezpośrenio do mochy , teraz można tylko z AE
animcja/trak mocha
tyle w temacie

_________________
adobe production cs4 , cs5.5, cs6 http://www.diga.ie


piątek, 20 lipca 2012, 00:04
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 20 stycznia 2012, 13:11
Posty: 97
Post Re: mocha CS6 jak uruchomić
wielkie dzięki jambo. Wszystko działa ok!


piątek, 20 lipca 2012, 04:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1693
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: mocha CS6 jak uruchomić
Do czego służy mocha ?
Nigdy tego nie używałem.

_________________
2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal DJI Ronin SC, Adobe Production Premium CS 5.5.


piątek, 20 lipca 2012, 08:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: mocha CS6 jak uruchomić
Postprodukcja / efekty:

http://www.imagineersystems.com/videos/ ... wreel/view

_________________
FACEBOOK
BSMultimedia


piątek, 20 lipca 2012, 10:11
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL