Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 08:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Problem z kluczem Premier CS4 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 22 grudnia 2005, 21:22
Posty: 237
Lokalizacja: Białystok
Post Problem z kluczem Premier CS4
Pojawił się kolejny problem z Premier CS4. Po przeinstalowaniu windowsa na windows 7 pro 64 bit działa wszystko bez zawieszania itd... ale jest problem z kluczem mimo podania klucza przy instalacji był to upgrade z CS1.5 (podane oba klucze) pokazuje, że pozostało 30dni do końca działania programu.
Teraz jest kwestia tego typu:
- Jeszcze nie wiem, ale możliwe, że system został zaktualizowany z win xp pro do win7 - bez formata, czy to mogło mieć jakiś wpływ?
- Czy da się gdzieś w Premier wpisać klucze w programie - jest takie coś jak "activate product"?
- Czy może odinstalować prorgam i zainstalować od nowa?
- Czy to przez jakieś pozostałości w rejestrze? - przeczyścić rejestr?


czwartek, 9 sierpnia 2012, 18:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 2 października 2003, 15:13
Posty: 214
Post Re: Problem z kluczem Premier CS4
Przed instalacją Premiere na nowym systemie powinieneś zdeaktywować poprzednią instalację przez Help/Deactivate. Musisz skontaktować się z Adobe i poprosić o deaktywację poprzedniej instalacji.


czwartek, 9 sierpnia 2012, 19:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 22 grudnia 2005, 21:22
Posty: 237
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Problem z kluczem Premier CS4
Czyli rozumiem, że samemu nie da rady tego zrobić - już teraz bo wcześniej ta wersja była zainstalowana na innym komputerze - następnie odsintalowana, ale bez dezaktywacji... i to pewnie było przyczyną.

Teraz trzeba pisać maila do adobe? Czy jak?


czwartek, 9 sierpnia 2012, 19:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 603
Post Re: Problem z kluczem Premier CS4
można rozmawiać po Polsku
http://www.adobe.com/pl/aboutadobe/contact.html


czwartek, 9 sierpnia 2012, 20:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 22 grudnia 2005, 21:22
Posty: 237
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Problem z kluczem Premier CS4
tunes napisał(a):


:) no dzięki za podpowiedzi
Ogólnie nie chodizło mi w jakim języku (może być i po angielsku) - chodziło mi czy np. można zrobić taki numer, że zainstaluję na tym wcześniejszmy komputerze tego premiera i wtedy dezaktywuję -ewentualnie inny sposób niż czekanie na pomoc ludzi z Adobe?


piątek, 10 sierpnia 2012, 11:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 22 grudnia 2005, 21:22
Posty: 237
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Problem z kluczem Premier CS4
Wygląda na to, że zadziałało zainstalowanie na komputerze na którym wczesniej był Premier i dezaktywacaj z tamtego komputera...


piątek, 10 sierpnia 2012, 21:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL