Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 22:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Sekwencje z Premiere do Encore 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2011, 13:46
Posty: 21
Post Sekwencje z Premiere do Encore
Witam,

Mój problem dotyczy tego, że mam około 12 sekwencji w Premierze. Teraz chciałbym je wyeksportować do Encore, aby stworzyć dysk dvd. Przy pierwszej sekwencji używam Adobe Dynamic Link -> Send to Encore i wszystko pięknie. Druga sekwencja już tak nie pójdzie bo wtedy chcę tworzyć nowy projekt Znalazłem gdzieś, aby importować z Encore (wskazać projekt premiera i wybrać interesującą nas sekwencje), ale właśnie jest tu problem, ponieważ nie widzi u mnie formatu w jakim zapisywane są sekwencje. Gdy biorę all files i klikam na projekt wyskakuje komunikat "The software that's used decode the media is not available on this system. Instaling the correct decoders for the files you are working with may help to correct the problem" i teraz pytanie jak to naprawić, albo jak zrobić to inaczej, bez konieczności renderowania wszystkiego z premiera i potem wciągania do Encora.

Z góry dziękuję za wszystkie rady i wskazówki

Pozdrawiam


niedziela, 26 sierpnia 2012, 10:43
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2011, 13:46
Posty: 21
Post Re: Sekwencje z Premiere do Encore
A i tak przy okazji się zapytam, czy ktoś wie dlaczego w bibliotece nie mam żadnych przykładowych menu, ani buttonów ani niczego ? (mówię o Encore)


niedziela, 26 sierpnia 2012, 10:49
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 20 stycznia 2012, 13:11
Posty: 97
Post Re: Sekwencje z Premiere do Encore
odpal encora zakladka file- adobe dynamic link - import premiere pro seqence. Tam sobie wskażesz projekt i wyświetlą się seqence do zaimportowania


niedziela, 26 sierpnia 2012, 10:56
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2011, 13:46
Posty: 21
Post Re: Sekwencje z Premiere do Encore
ok, faktycznie jeszcze dodaje nowe timeline i gra, jedno załatwione dzięki ;-) a coś o tej pustej bibliotece ?


niedziela, 26 sierpnia 2012, 11:25
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 20 stycznia 2012, 13:11
Posty: 97
Post Re: Sekwencje z Premiere do Encore
trzeba doinstalować. Jeśli masz oryginalną płytę to tam są te dodatki, osobiście nie polecam lepiej sobie samemu zrobić kilka w PS.


niedziela, 26 sierpnia 2012, 11:34
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 20 stycznia 2012, 13:11
Posty: 97
Post Re: Sekwencje z Premiere do Encore
zobacz jeszcze to
viewtopic.php?f=32&t=29599


niedziela, 26 sierpnia 2012, 11:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL