Teraz jest czwartek, 26 listopada 2020, 03:18




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 cs6+vitascene II 64bit 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 września 2010, 15:07
Posty: 110
Post cs6+vitascene II 64bit
Witam.
Mam problem z filtrami Vitascene, wygląda to tak:
Przeciągam filtr Vitascene na klip i w oknie control effect nie ma ustawień filtrów. Obraz w monitorze podglądu AP wtedy skacze lub jest czarny.
Przejścia dodaje i edytuje się bez problemu.
Spotkał się ktoś z czym takim?


piątek, 7 września 2012, 08:46
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 20 stycznia 2012, 13:11
Posty: 97
Post Re: cs6+vitascene II 64bit
czy vitascene jest w wersji pod cs6? musi przynajmniej być wersja 2.0.186


piątek, 7 września 2012, 10:22
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 września 2010, 15:07
Posty: 110
Post Re: cs6+vitascene II 64bit
tego nie wiem, ale pod 5,5 wszystko było okej


piątek, 7 września 2012, 10:33
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 20 stycznia 2012, 13:11
Posty: 97
Post Re: cs6+vitascene II 64bit
vitascene pod cs5.5 nie działa z cs6


piątek, 7 września 2012, 12:17
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 września 2010, 15:07
Posty: 110
Post Re: cs6+vitascene II 64bit
jest do tego upgrade?


piątek, 7 września 2012, 12:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: cs6+vitascene II 64bit
przeciez jak masz oryginal i jestes zarejestrowany to co chwila sa poprawki i service packi do vitasceny


piątek, 7 września 2012, 12:59
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 września 2010, 15:07
Posty: 110
Post Re: cs6+vitascene II 64bit
rzecz w tym że nie mogę tego znałeś, po kliknięciu na upgrade (w vitascene) otwiera się okno wyłącznie z historia poprawek, a skąd je ściągnąć? nie wiadomo!


piątek, 7 września 2012, 13:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post Re: cs6+vitascene II 64bit
Degenerado napisał(a):
przeciez jak masz oryginal i jestes zarejestrowany to co chwila sa poprawki i service packi do vitasceny


dokładnie tak! Wystarczy mieć oryginał, dostajesz link do pobrania najnowszej wersji 32 i 64 bitowej + serial. Mam oryginalny Vitascene I, ale po upgradzie z AP CS3 do CS6 konieczny był upgrade Vitascene. Przyznaje się, że zanim wydałem kasę (jakieś 382zł) na upgrade V1 na V2 eksperymentowałem z demo oraz krążącym skrakowanym Vitascene II - działy się wtedy cuda (często opisywane tu na forum) znikająca paleta efektów, brak ikonki edycji filtrów po nałożeniu na klip, czarne ekrany itd itp. Kombinowałem ze sterownikami, reinstalacja AP, vitascene itd, nic nie dało. Zakup oryginału i nagle wszystkie problemy zniknęły- Vitascene działa z CS6 aż miło :wink:


wtorek, 26 lutego 2013, 09:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL