Teraz jest czwartek, 17 stycznia 2019, 21:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Presety Black Magic w Premiere 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Presety Black Magic w Premiere
Ostatnio wyjalem karte decklink z komputera i okazalo sie ze wszystkie presety kodeki i co najwazniejsze mozliwosc eksportu w premierze zostaly i dzialaja bez karty.

Decklink 2 + Premiere CS 5.5

jakby ktos z uzytkownikow innej konfiguracji (inna wersja premierea lub np. intensity) mogl wyjac karte i napisac czy tez tak ma to bede wdzieczny, taka informacja moze sie przydac osobom, ktore nie nie chca kupowac karty a od czasu do czasu musza oddac materialy (np. do telewizji) w formatach bm


wtorek, 11 września 2012, 14:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 2 października 2003, 15:13
Posty: 214
Post Re: Presety Black Magic w Premiere
Ja mam AP 5,5 i Intensity Pro ze sterownikami 9.6.4 i też po wyjęciu karty wszystko działa tak samo jak z kartą z wyjątkiem oczywiście podglądu. :D


wtorek, 11 września 2012, 16:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 15 września 2008, 15:45
Posty: 849
Lokalizacja: Katowice
Post Re: Presety Black Magic w Premiere
Dokąd nie doinstalujesz, będzie działało.
Ale to dość oczywiste. Nie rozumiem zdziwienia.

_________________
pozdrawiam,

Marcin
Wesela na Śląsku
VideoKrupski.pl


piątek, 14 września 2012, 08:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 31 sierpnia 2006, 01:30
Posty: 451
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Presety Black Magic w Premiere
Hej Degenerado ;) dawno się nie odzywałem ale wcięło mi wszystko co związane z gg :(

Co do zjawiska Black Magicowego, już od baaardzo dawna działam na kodekach BM bez karty, kiedyś spróbowałem zainstalować i ku mojemu zdziwieniu wszystko śmigało. Do dzisiaj nigdzie się bez nich nie ruszam.

Pozdrawiam

_________________
...zanim coś napiszesz...poczuj się dyplomatą...
2xProcesor, 1xPłyta główna, 4xPamięc ram, 1xCDROM, 1xFDD, 6xDysk twardy, 1xKarta graficzna, 1xZasilacz


piątek, 12 października 2012, 14:56
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL