Teraz jest poniedziałek, 21 stycznia 2019, 18:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Nie mam obrazu, tylko same AUDIO 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 25 września 2012, 23:28
Posty: 5
Post Nie mam obrazu, tylko same AUDIO
Dokładnie jak w tematu, kiedy importuję plik z frapsa (format avi) to otwiera mi go tak, że jest same audio, ale nie ma obrazu i totalnie nie wiem co ja mam zrobić. Z góry dzięki za pomoc.


wtorek, 25 września 2012, 23:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: Nie mam obrazu, tylko same AUDIO
a w wmp masz obraz ?

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


wtorek, 25 września 2012, 23:35
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 25 września 2012, 23:28
Posty: 5
Post Re: Nie mam obrazu, tylko same AUDIO
Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi. Byłbym wdzięczny gdybyś mi wytłumaczył co miałeś na myśli.

Tutaj załączam screen jak to wygląda: http://www.sendspace.pl/file/3097895753ff30ce7e89228


wtorek, 25 września 2012, 23:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: Nie mam obrazu, tylko same AUDIO
czy film wyświetla się w Windows media player

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


wtorek, 25 września 2012, 23:44
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 25 września 2012, 23:28
Posty: 5
Post Re: Nie mam obrazu, tylko same AUDIO
Tak, wyświetla się.


wtorek, 25 września 2012, 23:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: Nie mam obrazu, tylko same AUDIO
rozumiem ze importujesz metodą przeciągnij upuść ?

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


wtorek, 25 września 2012, 23:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Nie mam obrazu, tylko same AUDIO
podwies probke, masz zainstalowane jakies kodeki ?


wtorek, 25 września 2012, 23:48
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 25 września 2012, 23:28
Posty: 5
Post Re: Nie mam obrazu, tylko same AUDIO
Tak, mam zainstalowane tylko: K-Lite Codec Pack 9.3.0 Full, FFDSHOW i xcodexpack 3.


środa, 26 września 2012, 07:06
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL