Teraz jest sobota, 19 stycznia 2019, 08:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 AP CS6 paleta efektów->WIDMO 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post AP CS6 paleta efektów->WIDMO
Witam, od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem AP CS6 (upgrade z CS3), GTX 285, 8GB RAMu, Win 7, po instalacji Vitascene 2 zniknęła paleta efektów, puste okno: http://zapodaj.net/6e627e7bfa0da.jpg.html Ale najśmieszniejsze jest to, że one fizycznie są tylko niewidoczne, jak dobrze (na oko) chwycę efekt to mogę go wrzucić na TL. Ktoś spotkał się z takimi cudami? 8O Reinstal nie pomógł, wywalenie Vitascene też nie, chyba czeka mnie format C: :evil:


poniedziałek, 3 grudnia 2012, 12:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: AP CS6 paleta efektów->WIDMO
masz 3 ikonki, yuv,32 i trojkacik, wez tam odklikaj i sprawdz rodzaj filtra


poniedziałek, 3 grudnia 2012, 13:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post Re: AP CS6 paleta efektów->WIDMO
klikałem na wszystkie sposoby, jedyne co się zmienia to długość suwaka po prawej, można tworzyć nowe "bin'y" itd. Wszystko teoretycznie działa tyle, że tego nie widać 8O


poniedziałek, 3 grudnia 2012, 14:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: AP CS6 paleta efektów->WIDMO
Może zassij jakiś serwis pack do vitascene2 ze strony prodada. Być może pod wersję cs6 są jakieś uaktualnienia i łatki :wink:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


wtorek, 4 grudnia 2012, 23:23
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 września 2010, 15:07
Posty: 110
Post Re: AP CS6 paleta efektów->WIDMO
Dokładnie, musisz na nowa pobrać Vitascene


środa, 5 grudnia 2012, 12:24
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 1 kwietnia 2012, 19:29
Posty: 3
Post Re: AP CS6 paleta efektów->WIDMO
Mam to samo. Problem pojawił się kiedy zainstalowałem vitascenę w wersji 32-bitowej mając już zainstalowaną wersję 64-bitową. (wersja 32 bitowa potrzebna była mi do ediusa)

Odinstalowanie obydwu nic nie dało. Ponowna instalacja 64-bitowej też nie.

Może już ktoś wie jak rozwiązać ten problem?


czwartek, 20 grudnia 2012, 00:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: AP CS6 paleta efektów->WIDMO
jesli macie oryginaly to piszcie do prodadu, nie dosc ze powinni to rozwiazac to trzeba sie upominac o gratisy


czwartek, 20 grudnia 2012, 00:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL