Teraz jest niedziela, 6 grudnia 2020, 03:55




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 jak zrobic zrobic import foty bez tla... 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 23 czerwca 2009, 03:47
Posty: 6
Post jak zrobic zrobic import foty bez tla...
Witam,
Potrzebuje wrzucić na timeline obrazek z PS, który ma wycięte dziury i chciałbym nałożyć go nad film i zeby w pustych polach przenikało wideo z pod spodu. importuje na rożne sposoby, w ps tworze rożne wersje ale nie daje rady. Jak najlepiej i najprościej przerzucić taki obraz...z

Dzieki za pomoc
m.


środa, 5 grudnia 2012, 01:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: jak zrobic zrobic import foty bez tla...
jak to... przeciez jak masz wyciete dziury w obrazku a ten zapisany w psd z warstwami to automatycznie masz te dziury na timeline


środa, 5 grudnia 2012, 01:09
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 23 czerwca 2009, 03:47
Posty: 6
Post Re: jak zrobic zrobic import foty bez tla...
nie wiem dlaczego ale robia sie czarne.


środa, 5 grudnia 2012, 01:12
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 23 czerwca 2009, 03:47
Posty: 6
Post Re: jak zrobic zrobic import foty bez tla...
prawdopodobnie jakas pierdola... bo tez mi sie wydawalo ze psd bez backgroundu powinno nie miec zadnej informacji...


środa, 5 grudnia 2012, 01:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: jak zrobic zrobic import foty bez tla...
podwies go tutaj to zobaczymy... no chyba ze masz czarne tlo pod tym psd-kiem na timeline :)


środa, 5 grudnia 2012, 01:22
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 23 czerwca 2009, 03:47
Posty: 6
Post Re: jak zrobic zrobic import foty bez tla...
dobra, zamykam temat. sam się już skarciłem w kącie. Problemem jest godzina i zmęczenie. Należalo coś podłożyć pod to. premierka widziała czarne bo nic nie miała. :lol:


środa, 5 grudnia 2012, 01:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: jak zrobic zrobic import foty bez tla...
czyli zgadlem :)


środa, 5 grudnia 2012, 01:24
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 23 czerwca 2009, 03:47
Posty: 6
Post Re: jak zrobic zrobic import foty bez tla...
tak, dzięki za pomoc. 8)


środa, 5 grudnia 2012, 01:26
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL