Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 07:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 mały problemik ;) 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post mały problemik ;)
witam, jak przestawić w AP, aby czas na TL, długość klipów itp pokazywana była w sek. min, czyli tak jak jest standardowo, a nie w ilości klatek??

z góry dzięki :)


sobota, 12 stycznia 2013, 19:45
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 1 czerwca 2012, 11:26
Posty: 77
Post Re: mały problemik ;)
Kliknij na tym prawym przyciskiem mychy i zmień na TC


sobota, 12 stycznia 2013, 20:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post Re: mały problemik ;)
nie idzie :( wszystkie możliwe zegary w programie pokazują klatki a nie sek. (AP 2.0)


niedziela, 13 stycznia 2013, 09:02
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 5 listopada 2004, 18:23
Posty: 132
Lokalizacja: Słubice
Post Re: mały problemik ;)
W menu sequence-sequence settings i tam display format ustaw na 25fps Timecode. Tak jest w CS6, w Twoim pewnie będzie podobnie albo coś koło tego.

_________________
Artur, 2 sztuki xh-a1s, pakiet adobe


niedziela, 13 stycznia 2013, 12:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL