Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 16:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 głupie pytanie o blackmagic intensity pro 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post głupie pytanie o blackmagic intensity pro
kiedyś kupiłem ta kartę bo z nią w promocji był dodawany Adobe Premiere, od tego czasu sie kurzy bo nie potrafię jej użyć , tzn. nie wiem w jakim celu się jej używa oprócz przechwytywania
Podpowie mi ktoś ?

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


czwartek, 29 sierpnia 2013, 14:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 2 października 2003, 15:13
Posty: 214
Post Re: głupie pytanie o blackmagic intensity pro
Ja jej używam do podglądu w AP CS5,5 i sprawdza się bardzo dobrze.


czwartek, 29 sierpnia 2013, 15:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: głupie pytanie o blackmagic intensity pro
podgląd rozumiem na ekranie telewizora np ?

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


czwartek, 29 sierpnia 2013, 15:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 2 października 2003, 15:13
Posty: 214
Post Re: głupie pytanie o blackmagic intensity pro
Tak na telewizorze. Jest podgląd zarówno okna source jak i monitor. Proponuję Ci zainstalować sterowniki BlackMagic i przetestować. Pamiętaj tylko, że przy otwieraniu nowego projektu musisz wybrać presety BalackMagic bo inaczej nie będzie podglądu.


czwartek, 29 sierpnia 2013, 16:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: głupie pytanie o blackmagic intensity pro
ok , dzięki

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


czwartek, 29 sierpnia 2013, 16:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: głupie pytanie o blackmagic intensity pro
zależy w którym premierze, od cs6 sterowniki BM pozwalają już na podgląd z dowolnego projektu o ile pamiętam (w tym momencie mam karte wyjeta i nie mam jak sprawdzić)


czwartek, 29 sierpnia 2013, 18:22
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 30 grudnia 2008, 10:39
Posty: 182
Post Re: głupie pytanie o blackmagic intensity pro
A jak ta karta będzie realizować podgląd w Sony Vegas 12 ?


sobota, 29 marca 2014, 17:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 15 września 2008, 15:45
Posty: 849
Lokalizacja: Katowice
Post Re: głupie pytanie o blackmagic intensity pro
W Preferences Vegasa masz BM jako wyjście video. Nie chodzi tak superpłynnie, jak pod Premierem, ale działa od 2-3 wersji Vegasa bezproblemowo.

_________________
pozdrawiam,

Marcin
Wesela na Śląsku
VideoKrupski.pl


piątek, 4 kwietnia 2014, 17:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL