Teraz jest sobota, 19 stycznia 2019, 18:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Komunikat przy Exporcie 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 8 września 2009, 19:08
Posty: 57
Post Komunikat przy Exporcie
Może spotkaliście się z takim komunikatem w AP CS6, pojawił się w momencie próby Exportu - Export/Media, wygląda na to że po wciśnięciu ok można normalnie eksportować pliki

"Offline material is present in this export and will be encoded using the offline Media graphic"

Zastanawiam się czy nie jest to jakiś problem i czy nie jest to konsekwencją, mojej ostatniej aktualizacji AP, bo wcześniej takie komunikaty się nie pojawiały.


wtorek, 22 października 2013, 10:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2026
Post Re: Komunikat przy Exporcie
http://forums.adobe.com/thread/790686?tstart=0


wtorek, 22 października 2013, 11:24
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 8 września 2009, 19:08
Posty: 57
Post Re: Komunikat przy Exporcie
dzięki problem rozwiązany ;-)


wtorek, 22 października 2013, 13:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL