Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 06:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Marker out - zaznacza klatkę więcej 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 11 listopada 2013, 16:45
Posty: 1
Post Marker out - zaznacza klatkę więcej
Witam.
Mam takie pytanie. Gdy zaznaczam marker out skrótem klawiszowym o lub poprzez menu zawsze marker zostaje zaznaczony w pozycji o jedną klatkę za wskaźnikiem. Czy da się jakoś zmienić tą funkcję? Żeby marker out był zawsze zaznaczony w miejscu wskaźnika tak samo jak marker in?


poniedziałek, 11 listopada 2013, 16:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:26
Posty: 868
Post Re: Marker out - zaznacza klatkę więcej
O której wersji Premiery mówimy?


wtorek, 12 listopada 2013, 00:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL