Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 17:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Premiere pro, kopiowanie między sekwencjami 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 13 listopada 2013, 20:57
Posty: 1
Post Premiere pro, kopiowanie między sekwencjami
Hey, witam :)

Jak skopiować coś z jednej sekwencji, tak aby wklejając do drugiej pojawiło się w tym samym miejscu na osi czasu, a nie tam gdzie mamy wskaźnik? :?:

w AE wystarczy wcisnąć ctr+alt +v i wkleja nam w tej samej lokalizacji.
Będę wdzięczny za pomoc :)


środa, 13 listopada 2013, 21:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:26
Posty: 873
Post Re: Premiere pro, kopiowanie między sekwencjami
Nie wiem. Albo zapomniałem :lol: Ale...
Można kopiować najpierw timecode położenia wskaźnika między sekwencjami
i w ten sposób wklejać we właściwe miejsce.
Załącznik:
Image 8.jpg
Image 8.jpg [ 129.26 | Przeglądane 135 razy ]


piątek, 15 listopada 2013, 01:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL