Teraz jest sobota, 11 lipca 2020, 11:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 skróty klawiszowe w cs 3 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 26 października 2012, 17:37
Posty: 39
Post skróty klawiszowe w cs 3
Witam. Chciałbym przypisać klawisz do przejścia domyślnego. Ustawiłem w keyboard customization - sequence apple video transition klawisz np. " f " i w programie ten klawisz nie działa jako przejście domyślne. Co robię źle ? Czy można to jakoś ustawić ?


piątek, 10 października 2014, 10:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 10 marca 2009, 15:30
Posty: 357
Post Re: skróty klawiszowe w cs 3
A Ctrl+D nie działa?

_________________
Nikon Z6, 3x Lumix G80, SonyCX900, Nikon D750, D7200, D7000, ZHIYUN GIMBAL CRANE, ZHIYUN Weebill Lab, Mavic Pro, Lumix FZ-2000


piątek, 10 października 2014, 14:40
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 26 października 2012, 17:37
Posty: 39
Post Re: skróty klawiszowe w cs 3
Cześć no niestety też nie działa


piątek, 10 października 2014, 16:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 10 marca 2009, 15:30
Posty: 357
Post Re: skróty klawiszowe w cs 3
Wkaźnik na osi czasu musi znajdować się w pobliżu łączenia klipów na które chcesz wstawić przejście.

_________________
Nikon Z6, 3x Lumix G80, SonyCX900, Nikon D750, D7200, D7000, ZHIYUN GIMBAL CRANE, ZHIYUN Weebill Lab, Mavic Pro, Lumix FZ-2000


poniedziałek, 13 października 2014, 08:46
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 14:10
Posty: 82
Post Re: skróty klawiszowe w cs 3
I ścieżka musi być podświetlona (tak jest w CS6)...


poniedziałek, 13 października 2014, 09:35
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 26 października 2012, 17:37
Posty: 39
Post Re: skróty klawiszowe w cs 3
Wszystko to robię i nic. Kiedyś działało, może jest jakiś wyłącznik skrótów klawiaturowych ?


poniedziałek, 13 października 2014, 11:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 09:17
Posty: 403
Post Re: skróty klawiszowe w cs 3
Głupia sprawa ale może jeszcze język polski (programisty)
Pozdrawiam

_________________
Jeśli wydaje Ci się, że umiesz wszystko... masz rację - wydaje Ci się


wtorek, 14 października 2014, 08:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 26 listopada 2007, 20:28
Posty: 243
Post Re: skróty klawiszowe w cs 3
Menu Edit -> keyboard shourts -> i tutaj ustaw na Adobe premiere cs 3 i powinno działać. pisane na podstawie cs6 ale w trójce było podobnie.

_________________
Windows 7 64-bit, 16,00 GB ram, Procesor: Intel(R) Core(TM)i7-3770K CPU @ 3,50GHz, Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 760,Adobe Premiere CS 6.0.5 .


piątek, 17 października 2014, 17:50
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 26 października 2012, 17:37
Posty: 39
Post Re: skróty klawiszowe w cs 3
Witam niestety nie mam takiej zakładki.Jest tylko keyboard customization i też tam nie ma premiere cs 3 a może chodzi o klawiaturę polski programisty bo jest tylko polski i polski 214


poniedziałek, 20 października 2014, 16:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 09:17
Posty: 403
Post Re: skróty klawiszowe w cs 3
Powinien być polski(programisty)

_________________
Jeśli wydaje Ci się, że umiesz wszystko... masz rację - wydaje Ci się


poniedziałek, 20 października 2014, 18:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL