Teraz jest czwartek, 17 stycznia 2019, 02:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Premiere cs6 muli po aktualizacji 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 19 stycznia 2011, 22:12
Posty: 86
Lokalizacja: Marzenin
Post Premiere cs6 muli po aktualizacji
witajcie

Mam zasadę że jak coś chodzi to nie ruszać, ale k..wa zdradziłem zasadę i zainstalowałem aktualizację 6.0.5 do AP i co i masakra.
Premierka muli, a szczególnie gdy dodaję level'sy czy color balnce RGB.
Przed aktualizacją śmigało, a teraz system potrzebuje ok 5 s po aplikacji filtra zanim coś zobaczę na lini. zgroza, co jest?? Podkręciłem mu jeszcze pamięci do 12 na AP i g... Kończą mi się pomysły, a jeszcze Aero oczywiście wyłączyłem

System Win 7 64
i7 24ram

_________________
canon 5d markII, canon 600D, sony ea50, Sony NEX-FS700, AP6.


czwartek, 11 grudnia 2014, 11:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Premiere cs6 muli po aktualizacji
po aktualizacji do 6.05 powinno być lepiej wiec cos nie tak, raczej nie kwestia samego premierea tylko czegos w systemie


czwartek, 11 grudnia 2014, 12:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 29 listopada 2011, 19:52
Posty: 355
Post Re: Premiere cs6 muli po aktualizacji
Wygląda na brak akceleracji CUDA! Jeżeli wcześniej dodawałeś twoją kartę graficzną do listy obsługiwanych kart przez APP CS6 - musisz ponownie ją dodać - po aktualizacji plik cuda_supported_cards.txt jest też aktualizowany i zwyczajnie nie masz obsługi CUDA swojej karty.
QB

_________________
Teraz a6500, GoPro6, AG-AC160 i parę innych... OSX 10.10, AP CS6.0


czwartek, 11 grudnia 2014, 12:38
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 19 stycznia 2011, 22:12
Posty: 86
Lokalizacja: Marzenin
Post Re: Premiere cs6 muli po aktualizacji
No więc cuda śmiga poprawnie (karta nie wylatała listy) Walczę :-(

_________________
canon 5d markII, canon 600D, sony ea50, Sony NEX-FS700, AP6.


czwartek, 11 grudnia 2014, 14:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1258
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Premiere cs6 muli po aktualizacji
Potwierdzam, że aktualizacja 6.05 nie robi krzywdy, przynajmniej u mnie.
Sprawdź czy zamula też w nowo założonym projekcie.


czwartek, 11 grudnia 2014, 16:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL