Teraz jest poniedziałek, 23 listopada 2020, 19:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Pluraleyes 4.0 I CS6 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Pluraleyes 4.0 I CS6
Witam
Instaluję Pluraleyes 4.0 do premiere cs6. Podczas instalki wyskakują dwa błędy -załączam fotki. Zazwyczaj podczas instalowania pluginów red gianta miałem panel w którym zaznaczałem do jakiego programu dopisać dany plugin tym razem tego nie było tylko w to miejsce wyskakiwały te błędy z fotek. Ostatecznie plugin się instaluje ale nie integruje z moim cs 6 a tym samym nie mam wglądu do niego z poziomu premiere. Możecie mi pomóc. :(


Załączniki:
plik2.jpg
plik2.jpg [ 276.03 | Przeglądane 161 razy ]
plik1.jpg
plik1.jpg [ 291.78 | Przeglądane 159 razy ]

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.
wtorek, 23 lutego 2016, 23:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Pluraleyes 4.0 I CS6
wyczyść system cc cleanerem, zainstaluj redisty programikiem vcredist installer i dopiero sprawdź


wtorek, 23 lutego 2016, 23:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Pluraleyes 4.0 I CS6
Właśnie gadałem z pomocą w redGiant i niestety zintegrowany panel Pluraleyes 4.0 w premiere jest dopiero od wersji cc 2014 adobe. Panel PluralEyes Premiere jest rozszerzeniem HTML5. Wsparcie dla HTML5 wprowadzony został dopiero w Premiere Pro CC2014. W cs 6 trzeba wszystko robić ręcznie czyli eksport do Final Cut Pro XML potem import pliku do Pluraleyes 4.0 synchronizacja i dopiero z powrotem do cs 6. Myślałem że trochę będzie lepiej a tu niestety. :evil:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


środa, 24 lutego 2016, 22:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 637
Post Re: Pluraleyes 4.0 I CS6
kiedyś przejdziesz na CC to będzie jak znalazł :P
Ja tez pracuje na cs6 i jestem na kupnie Py 4, testy trialowe przeszły pozytywnie ;)


piątek, 26 lutego 2016, 14:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Pluraleyes 4.0 I CS6
Digital napisał(a):
kiedyś przejdziesz na CC to będzie jak znalazł :P
Ja tez pracuje na cs6 i jestem na kupnie Py 4, testy trialowe przeszły pozytywnie ;)

To mam takie pytanko do ciebie. Bo robię syncro w pluraleyes potem import do premiere tylko że po imporcie mam w premiere audio rozbite na dwie ścieżki osobno L i R na osobnych linich czasowych. Czy nie da się by dźwięk był jak przed eksportem do pluraleyes czyli stereo w jednej ścieżce audio. Może coś robię nie tak. :?:

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


sobota, 27 lutego 2016, 11:53
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 14 czerwca 2014, 11:00
Posty: 29
Post Re: Pluraleyes 4.0 I CS6
Miałem to samo w Premiere CC 2014. Po ręcznym eksporcie do XML'a a następnie imporcie do Premiere audio było rozbite na lewy i prawy kanał. Nie udało mi się tego rozwiązać. Dopiero integracją PluralEyes'a z Premiere i nieeksportowanie do XML'a dało rezultat (tzn., że na jednej ścieżce audio jest lewy i prawy kanał).


poniedziałek, 14 marca 2016, 01:28
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL