Teraz jest niedziela, 17 stycznia 2021, 22:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
 Stopklatka w BIN 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2012, 14:24
Posty: 231
Post Stopklatka w BIN
Jak zapisać stopklatkę w BIN? Premiere CC15.


poniedziałek, 29 sierpnia 2016, 16:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1327
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Stopklatka w BIN
np. przez zaznaczenie opcji import (funkcja Export frame)


poniedziałek, 29 sierpnia 2016, 20:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2012, 14:24
Posty: 231
Post Re: Stopklatka w BIN
Stopklatki zapisują mi się w projekcie i przeciągam je do folderu Bin.
Może jest procedura, że gdy kliknę w aparacik, to zapisze mi się od razu w folderze Bin, który będzie miał nazwę np.stopklatki.
W ediusie jest to proste, a premira dopiero rozgryzam.


wtorek, 30 sierpnia 2016, 13:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Stopklatka w BIN
a który premiere, bo przecież w cc też tak jest, eksportujesz ramkę i w zależności jak ustawisz może się dodać automatycznie do bina


wtorek, 30 sierpnia 2016, 13:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2012, 14:24
Posty: 231
Post Re: Stopklatka w BIN
Jak wspomniałem na początku:CC z 2015roku.
Nie mogę się dopatrzyć, jak ustawić. żeby importować prosto do bina.


wtorek, 30 sierpnia 2016, 14:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Stopklatka w BIN
przecież jak klikasz do eksportu na aparacik to masz "import to project"


wtorek, 30 sierpnia 2016, 16:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2012, 14:24
Posty: 231
Post Re: Stopklatka w BIN
Nic nowego się nie dowiedziałem.
To może inne pytanie na inny temat,też trudne.
Do cięć używam skrutu: ctrl+K.(jest też C).
Trzeba angażować obie ręce,ponieważ ciężko jest sięgnąć jedną.
Czy ktoś może znalazł inną kombinację aby była jakaś literka z lewej strony klawiatury?


piątek, 9 września 2016, 16:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Stopklatka w BIN
ustaw sobie jaką chcesz jak ctrl+k nie sięgasz, może być pojedynczy klawisz


piątek, 9 września 2016, 17:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2010, 22:19
Posty: 459
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Post Re: Stopklatka w BIN
Albo ShuttlePRO zakupić ;-) Wtedy można bez odrywania ręki leżącej na biurku praktycznie zmontować cały materiał...

_________________
Życie to nie wytwór Mircosoftu tu Ctrl+Z nie zadziała!


sobota, 10 września 2016, 00:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2012, 14:24
Posty: 231
Post Re: Stopklatka w BIN
crit napisał(a):
Albo ShuttlePRO zakupić ;-) Wtedy można bez odrywania ręki leżącej na biurku praktycznie zmontować cały materiał...

....i to jest konkretna odpowiedź.Dzięki.


sobota, 10 września 2016, 12:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Stopklatka w BIN
To jest jakis prank?


sobota, 10 września 2016, 15:06
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 5190
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Stopklatka w BIN
Też nie wiem co to jest, ale prędzej przykład na różnicę upodobań. :)

_________________
最诚挚的问候


sobota, 10 września 2016, 20:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1327
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Stopklatka w BIN
może by ktoś polecił koledze jakiś dobry Xbox adapter do montażu?


niedziela, 11 września 2016, 01:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2010, 22:19
Posty: 459
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Post Re: Stopklatka w BIN
kotin napisał(a):
Też nie wiem co to jest, ale prędzej przykład na różnicę upodobań. :)

Hehehe :-) jak zwał tak zwał. ShuttlePro v2 lewa reka (15 zdefiniowanych kombinacji) + mysz prawa reka (11 zdefiniowanych kombinacji) i "można świat doganiać" ;-)

_________________
Życie to nie wytwór Mircosoftu tu Ctrl+Z nie zadziała!


poniedziałek, 12 września 2016, 00:34
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL