Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 07:40




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Adobe Premiere, zacinające się slow motion i podgląd 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 22 sierpnia 2017, 12:07
Posty: 1
Post Adobe Premiere, zacinające się slow motion i podgląd
Witam jestem tutaj nowy.
Mam dwa problemy ze swoim Adobe Premiere.

1. Po spowolnieniu tempa w speed duration mój obraz się zacina. Czytałem że powinienem wejść w Time interpolation i wybrać optical flow. Ale czegoś takiego u mnie nie ma.

2. Kiedy używam Reverse speed mój podgląd się zacina. Nie jestem pewien czy coś takiego się dzieje też przy dużej ilości efektów. Bo ich nie używam z byt wiele. Czytałem że powinienem wejść w " File, Project settings, General, ... GPU ACCELERATION CUDA" Ale ta opcja była cały czas u mnie zaznaczona. Nie pomaga też zmiana obrazu na 1/2 Chociaż akurat to by mnie nie zadowalało bo komputer ma obowiązek ze wszystkim sobie poradzić.


Załączniki:
Problem Komputer.png
Problem Komputer.png [ 60.68 | Przeglądane 89 razy ]
Problem adobe.png
Problem adobe.png [ 114.49 | Przeglądane 99 razy ]
wtorek, 22 sierpnia 2017, 12:25
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4619
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Adobe Premiere, zacinające się slow motion i podgląd
Przeniosłem do działu Adobe.

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 24 sierpnia 2017, 08:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:26
Posty: 868
Post Re: Adobe Premiere, zacinające się slow motion i podgląd
Omachi napisał(a):
1. Po spowolnieniu tempa w speed duration mój obraz się zacina. Czytałem że powinienem wejść w Time interpolation i wybrać optical flow. Ale czegoś takiego u mnie nie ma.


W tej wersji chyba nie ma. Zainstaluj patch do CC2015 V9.2
a najlepiej przejdź na aktualną CC2017

Omachi napisał(a):
2. Kiedy używam Reverse speed mój podgląd się zacina.Nie pomaga też zmiana obrazu na 1/2 Chociaż akurat to by mnie nie zadowalało bo komputer ma obowiązek ze wszystkim sobie poradzić.


Nie ma takiego obowiązku. Pod programy dla profesjonalistów wymagany jest szczególnie staranny dobór podzespołów i konfiguracja.

W dziale Konfiguracja komputera podaj dokładną specyfikację i oprogramowanie które ma na tym chodzić.


czwartek, 24 sierpnia 2017, 21:32
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL