Teraz jest sobota, 28 listopada 2020, 07:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Service pack 2 a Premiere 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Service pack 2 a Premiere
Cześć.
mam maly problem. Wczoraj zainstalowalem service packa do xp. dzisiaj chcialem zgrywać film na dysk i wystąpil problem z capture. Wychwyt nie dzialal również w innych programach.Odinstalowalem sp2 i problem nie ustąpil Nie jestem pewien czy czy jest to wina sp2 poniewaz już kilka miesięcy nie zgrywalem na tym kompie tylko montowalem gotowy material z przenosnego dysku. Być może problem ten już byl wczesniej tylko nie zauwazylem. czy ktoś mial podobny problem? Pozdrawiam.


niedziela, 17 października 2004, 22:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 października 2004, 15:45
Posty: 19
Lokalizacja: Katowice
Post 
CZESC
Mi po zaistalowaniu SP2 w ogóle nie uruchomil sie AP Pro. Pokazała sie czołówka i zawisł ( użycie procesora w tym momecie prawie 100%). Ale po zaistalowaniu Winowsa XP od nowa wraz z SP2 i po tym AP Pro wszystko chodzi bez zarzutu.
:roll:

_________________
---------------------------------------------------
Windows XP Pro ( Athlon 2600+Barton; 512 Ram; płyta głowna Gigabyte 7NNXP z FireWire )
Adobe Premiere Pro
POZDRAWIAM amator TomC


wtorek, 26 października 2004, 17:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 26 października 2004, 13:31
Posty: 223
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Miałem podobny problemik z SP2. Wywaliłem i jest wszystko jak ma być, czyli dobrze. :D


wtorek, 26 października 2004, 17:57
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 22:55
Posty: 167
Lokalizacja: Łajszczew ;)
Post 
To prawda z SP2 XP coś nie jest dobrze .


środa, 27 października 2004, 01:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Podobne problemy są z AVIDEM i SP2 - jedyna rada - przeinstalowac system od nowa i nie instalować SP2 do czasu gdy producenci oprogramowania nie poradzą sobie z tym tematem - czyli czekac na kolejne wersje...


niedziela, 31 października 2004, 06:10
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 5 stycznia 2004, 00:01
Posty: 255
Post 
Ja mam XP homa i teraz jest SP2 króry sam się zaistalował z update i program Pinnacla LE , nie mam żadnych problemów z żadnym programem po zainstalowaniu SP2


niedziela, 31 października 2004, 06:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 29 marca 2003, 22:52
Posty: 757
Post 
To chyba są jakieś inne przyczyny , od ponad 2 tygodni mam S.P-2 , XP Prof i żadnych problemów z programami edycyjnymi i do authoringu,
Normalnie pracuje Adobe jak i inne programy. .

_________________
xxx


niedziela, 31 października 2004, 15:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 11 stycznia 2004, 13:01
Posty: 247
Lokalizacja: Kraków
Post 
Podobno service pak 2 działa dobrze lub nie dobrze w zależności od konfiguracji komputera !! :)


niedziela, 31 października 2004, 20:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 29 marca 2003, 22:52
Posty: 757
Post 
Co masz na myśli, konfiguracja komputera, to dość szerokie pojęcie.

_________________
xxx


wtorek, 2 listopada 2004, 10:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
konfiguracja sprzetowa :)


wtorek, 2 listopada 2004, 11:04
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 8 lutego 2005, 20:13
Posty: 6
Post 
witam. mialem ten sam problem. mialem zainstalowany win+SP1 i AP pro - wszystko pracowalo ok, po zainstalowaniu sp2 AP nie uruchamialo sie (pojawial sie komunikat, ze (...) pamiec 0x000000 jest nie "ready"). odinsatlowalem sp2 (tzn. zainstalowalem win+sp1) i wszystko jest ok. juz nie ryzykowalem zeby nalozyc sp2 i dopiero AP pro, bo szkoda mi czasu i dysku.
pozdrawiam


niedziela, 6 marca 2005, 20:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 29 marca 2004, 20:29
Posty: 391
Lokalizacja: Poznań
Post 
u mnie pomogło odinstalowanie i ponowne zainstalowanie AP

_________________
AntHus
http://www.kosakowscy.pl
http://www.kronikababusia.prv.pl


niedziela, 6 marca 2005, 21:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
http://xp.net.pl/archive/arc1-2005.html

była jakas aktualizacja xp sp2 z 18 lutego dla ap


niedziela, 6 marca 2005, 21:39
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 8 marca 2005, 09:08
Posty: 2
Post 
witam
mialem sp2 i niemoglem zainstalowac AP pro ,odinstalowalem sp2 i efekt ten sam . Może cos źle robie podczas instalacji? (mam wersję z crackiem)
pozdrawiam


czwartek, 17 marca 2005, 09:26
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 27 lipca 2004, 14:02
Posty: 38
Lokalizacja: Śląskie
Post 
Poszukajcie na stronie Microsoftu. Chyba była jakaś poprawka odnośnie SP2 i fire wire.


czwartek, 17 marca 2005, 19:17
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL