Teraz jest środa, 8 lipca 2020, 12:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Adobe PremierePro 1.5 nie uruchamia się !!! 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Adobe PremierePro 1.5 nie uruchamia się !!!
Witam wszystkich. Mam mały problem :oops: :D
Zainstalowałem sobie program jw. i gdy chcę go otworzyć wyskakuje mi error: ,,aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc000001d). Klkinij OK, aby zakończyć aplikację. '' I program się nie uruchmia. Nic nie pomaga naewt reinstal kompa !!! Chciałbym bardzo popracować na tym programie więc plz piszcie co mam zrobić. Myślę, że jest to wina słabego kompa ?? Co wy na to?


sobota, 6 listopada 2004, 15:25
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 1 listopada 2004, 00:52
Posty: 552
Lokalizacja: Warszawa
Post 
nie wiem jaka to konfiguracja i czy premiere legal czy nie, bo jak nie to pewnie źle scrakowany, powodów może być dużo mam AP PRO w wersji 1.0 legal i trochę mam żal do ADOBIEGO ze za upgrade likwidujący błedy lub niedoróbki każą sobie płacić dodatkowo, a co do twojego problemu to przede wszystkim aby zainstalować wersję 1,5 trzeba mieć 1,0 jeśli instalowałeś pierwszy raz 1,5 to rozumie się samo przez się...


sobota, 6 listopada 2004, 20:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
henrico napisał(a):
a co do twojego problemu to przede wszystkim aby zainstalować wersję 1,5 trzeba mieć 1,0 jeśli instalowałeś pierwszy raz 1,5 to rozumie się samo przez się...

Co ty za bzdury wypisujesz :evil: AP Pro 1.5 jest samodzielnym programem, a nie żadnym upgradem.


sobota, 6 listopada 2004, 21:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Program jest samodzielną alpikacją jak wspomniał -Damian- post wyżej. Ściągnąłem ten program ze strony adobe.com u mojego kolegi wszystko supcio chodzi, ale u mnie nie!!! A może ktoś mogłby wysłać mi pocztą AP 7 albo 6.5 (oczywiście nie kopię 8) ) Proszę o dalszą kontynuację tematu!!!!


sobota, 6 listopada 2004, 21:43
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Napisz jakiego masz kompa, może to coś pomoże.


sobota, 6 listopada 2004, 23:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 1 listopada 2004, 00:52
Posty: 552
Lokalizacja: Warszawa
Post 
procedura dla posiadaczy w 1.0 jest taka zamawiam wersję 1,5 po przesyłce odinstalowuję 1.0 łączę się przez internet z Adobim i dostaję nr
seryjny do upgradu, oczywiście cena jest inna niż dla tych co nie posiadają w. 1.0 160 euro, i tyle. Dlatego też takie było moje sformułowanie, i nie są to bzdury, bo dalej nie wiadomo jakiego pochodzenia jest twój program.


niedziela, 7 listopada 2004, 00:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 1 listopada 2004, 00:52
Posty: 552
Lokalizacja: Warszawa
Post 
drogi Damianie spójrz tu http://www.chstudio.pl/catalog/index.php/cPath/38_99
oczywiście faktem jest że można go kupić jako osobny program.
Pozdrowienia.


niedziela, 7 listopada 2004, 02:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Chodziło mi tyko o to, że sformułowałeś to tak, jakby nie mozna było zainstalować wersji 1.5 bez posiadania 1.0.
A co do "właściwego problemu" to przychodzą mi do głowy 3 pomysły:
1. proc to jakiś starszy amd, było już o tym na forum
2. ewentualne zainstalowanie SP2 dla winxp
3. zły crack :wink:


niedziela, 7 listopada 2004, 11:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
To jest trial!!! crack do tego programu jest nie potrzebny!!! wystarczy serial! Ale mam staregom procka P2 350. ale do tej pory z niczym nie miałem problemów, gdyż mam dużo pamięci i dobrą kartę graficzną. Musi być jakiś inny sposób na odpalenie tego programu!!!!!!!


niedziela, 7 listopada 2004, 14:01
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
Problem moze lezec w procesorze. Adobe Premiere Pro wymaga instrukcji SSE 2 i przynajmniej 1 GHz procesora. Niektore procesory AMD nie dzialaja z Pro. Napisz jaki masz komputer to cos Ci poradze :)

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


niedziela, 7 listopada 2004, 14:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
M-a-T napisał(a):
To jest trial!!! crack do tego programu jest nie potrzebny!!! wystarczy serial!

Zartowałem sobie tylko z tym crackiem

Cytuj:
Ale mam staregom procka P2 350.

I tu tkwi problem, tak jak napisał Luka, potrzebny jest z obsługą SSE2. Adobe podaje jako minimum proca 850 MHz (imho troche to zaniżyli :)), a zaleca 3 GHz.


niedziela, 7 listopada 2004, 14:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
I co nici z programu?? Może jest jakiś patch? Kiedyś miałem ap 4 i wszystko chodziło ale już go nie mam. Może jest jakiś inny program, który mogł by mi chodzić????


niedziela, 7 listopada 2004, 16:21
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Jeżeli zależy ci na Premiere, to do wersji 6.5 powinno działać. AP 6 było nie tak dawno na cd dołączonej do KŚ Eksperta.
Jeśli to nie musi być AP, to można ściągnąć triale Vegasa lub UMS, ale czy i jak będą działały, to nie wiem.


niedziela, 7 listopada 2004, 16:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
Musisz kupic nowa plyte i procek. U mnie Pro chodzi na K7S5A Pro + duron 1600 Mhz. I dziala calkiem calkiem. A render i tak robie przez noc :)

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


niedziela, 7 listopada 2004, 16:58
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 25 stycznia 2006, 16:49
Posty: 1
Lokalizacja: wziac lepszego kompa?
Post 
Obrazek
czyli nie tylko mi sie to przydazylo.
ten sam problem tu, lecz ktos nie pokusil sie o uzycie searcha.

Cytuj:
System requirements
Windows XP
Intel Pentium III 800 MHz processor (Pentium 4 3 GHz recommended)
256 MB of RAM (1 GB or more recommended)
800 MB of available hard-disk space for installation
DirectX-compatible sound card (multichannel ASIO-compatible sound card for surround sound support recommended)
CD-ROM drive, CD recorder (CD-R/-RW) required for CD creation
DVD recorder (DVD-R/RW+R/RW) required for export to DVD
1280x1024 32-bit color video display adapter (OpenGL card recommended)
For DV: OHCI-compatible IEEE 1394 interface and dedicated 7200 rpm UDMA 66 IDE or SCSI hard disk
For third-party capture cards: Adobe Premiere Pro certified capture card
Internet or phone connection required for product activation

amazon.com

to nie fair, ze adobe nie podalo prawidlowych wymagan, tj. nie napisali nic o obsludze SSE, ktroej moj duron 800 (lol) oczywiscie nie ma.

myslalem, ze to moze wina systemu (mialem xp sp2), wiec przeinstalowalem, lecz z identycznym rezultatem. zeby bylo jeszcze zabawniej, jest to trzecia wersja adobe premiere, ktora 'nabylem' (wczejniejsze byly to bodajze 7 oraz 6.5. przy siodemce bylo to moje przeoczenie, bo faktycznie pisali o sse, a przy szostce mialem blad przy rarach :p, ale mniejsza o to).

moglibyscie dordzic, ktora wersja dzialalaby plynnie na
ABIT KT-7A, d800MHz, 392MB sdram, geforce2 mx400, maxtor200+fujistu40 (wiem, lol, ale coz poradzic) ?
z gory dziekuje. jezeli AP odpada, to co polecacie? zalezy mi na profesjonalnym, ale przejrzystym interefejsie.

_________________
may tha funk be wit'cha


środa, 25 stycznia 2006, 17:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL