Teraz jest wtorek, 14 lipca 2020, 14:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Video studio 7 SE Basic 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 00:39
Posty: 5
Post Video studio 7 SE Basic
Jakiś czs temu zakupiłam ten program jako dodatek do karty IEEE.
nie wiem co się dzieje -teoretycznie program jest wymarzony- łatwa obsługa itp...
po kilkudziesięciu minutach użytkowania program "głupieje" zawiesza się klatkuje film itp.
myślałam, że format komputera pomoże(mam dzieci w wieku szkolnym-więc wiadomo zawsze dzieci psują nam komputery) Reasumując format komputera nic nie pomóg. Nie mam zielonego pojęcia czemu tak się dzieje, na koniec podaję chyba nie mniej itotne szczeguły: celeron 2G, GeForce4,256 RAM. DZiękuję; Pozdrawiam.


poniedziałek, 29 listopada 2004, 00:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 00:39
Posty: 5
Post 
zrobiłam kilka błędów za które bardzo przepraszam


poniedziałek, 29 listopada 2004, 00:16
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 00:39
Posty: 5
Post 
To jeszcze ja. mój system operacyjny to win Me z pełną aktualizacją. XP bez Servis packów


poniedziałek, 29 listopada 2004, 00:20
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 00:39
Posty: 5
Post 
Jestem bardzo roztrzepana, ale muszę jeszcze dodać, że Pinnacle stidio 9 Trial działa bez zarzutu ( oczywiście w win ME)


poniedziałek, 29 listopada 2004, 00:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 16 lutego 2004, 02:30
Posty: 796
Post 
Agnieszko, jeżeli jesteś autorką określonego listu, to masz możliwość poprawiania go. Papatrz na górny prawy róg każdego swojego listu. Tam jest taka opcja. I w przypadku błędów, zapomnianych spraw, chęci zmiany itp. nie będziesz musiała pisać następnych wiadomości na forum, ale wystarczy, że przeredagujesz ten jeden list. A tak - popatrz w górę . Napisałać 4 listy, a mógł być jeden. Wybacz za te uwagi, ale ja również zrobiłem kiedyś taki sam błąd, zanim zauważyłem możliwość poprawiania listu :lol:

Poza tym, zanim klikniesz "WYŚLIJ", najpierw kliknij "PODGLĄD". :)

_________________
Zapomniał wół , jak cielęciem był !


wtorek, 30 listopada 2004, 01:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam.
Program rzeczywiście jest intuicyjny i przyjazny dla użytkownika.
W Twoim przypadku bardzo ważną rzeczą jest optymalizacja OS do montażu wideo a także m.in. powiększenie pamięci RAM do 512 MB.
Czy masz włączone DMA ?
Właściwszym OS-em dla obróbki wideo jest np. Windows 2000.
Proponuję także lekturę postów na temat oprogramowania Uleada.
Życzę miłej zabawy i dużo wolnego czasu.
Pozdrawiam.


wtorek, 30 listopada 2004, 08:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL