Teraz jest sobota, 11 lipca 2020, 10:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Ulead Video Studio 8 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Ulead Video Studio 8
Witam,

mam angielską wersję VS8. Proszę o info gdzie można ściągnąć nakładkę, aby była po niemiecku lub po polsku.

Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Michał


poniedziałek, 20 grudnia 2004, 17:23
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Nakładka
Nakładka spolszczająca kosztowała 50 zł
http://lokalize2.republika.pl/


poniedziałek, 20 grudnia 2004, 20:11
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam.
Na niemieckiej stronie jest do pobrania instrukcja użytkownika :
http://www.ulead.de/vs/documents.htm
a także wiele ciekawych informacji.
Pozdrawiam.

_________________
Komputer służy do tego aby ułatwić ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.


poniedziałek, 20 grudnia 2004, 22:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam.
Przepraszam zapomniałem.
Do Emeryta : Jak ta nakładka jest wykonana (czy przetłumaczone są wszystkie polecenia) i czy nie powoduje konfliktu przy konfiguracji ?
Proszę o opinię.
Pozdrawiam.

_________________
Komputer służy do tego aby ułatwić ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.


poniedziałek, 20 grudnia 2004, 22:16
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 30 grudnia 2004, 23:38
Posty: 2
Lokalizacja: Pabianice
Post "Unable to access the audio codec driver"
Cześć Wszystkim, mam problem z Ulead VS8.. Kiedy chcę zapisac jakikolwiek plik (nawet gotowe filmiki-próbki ulead np. z kaczką) wyskakuje mi błąd "Unable to access the audio codec driver" niezależnie od tego, jaki wybiorę codec, czy format. Jest na to jakiś sposób? Znalazłam na zagranicznej stronie jak zlikwidować ten problem w Ulead Media Studio (wystarczy usunąć plik p(cośtam)avi.dat.. A tu? Jesli zapisuję filmik bez audio, wszystko jest ok.. no ale nie ma głosu.. Jeśli jest tu ktoś, kto wie, jak temu zaradzić, liczę na pomoc :)
Pozdrówka :)


czwartek, 30 grudnia 2004, 23:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Kaczka jest bez audio.Wstaw klip z dźwiękiem lub dodaj ścieżkę dźwiękową.


czwartek, 30 grudnia 2004, 23:59
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 30 grudnia 2004, 23:38
Posty: 2
Lokalizacja: Pabianice
Post "Unable to access the audio codec driver"
Już nie chodzi o tą kaczkę (faktycznie jest bez dźwięku :P), ale jakikolwiek klip bym nie wzięła, czy filmik, który zmontowałam przed reinstalką Windowsa (wtedy programik działa sprawnie), nie będę mogła go zapisać z dźwiękiem. Mam odpowiednie sterowniki, kodeki, a jednak czegoś wciąż brakuje i nie wiem czego..


piątek, 31 grudnia 2004, 13:48
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 12:22
Posty: 1
Post 
jo jo .... heheh co do nakładki za 50 zł ...na forum vegasa widzialem jak wiara robila zrzutke właśnie na polska nakladke do vegasa 5.0 ... nie wiem juz jak to sie skonzylo ale tutaj moze takie cos zorganzowawać ?????


czwartek, 3 marca 2005, 12:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL