Teraz jest piątek, 14 sierpnia 2020, 10:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Problem UVS9 vs. Canopus Videofx 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 21 sierpnia 2005, 10:18
Posty: 2
Post Problem UVS9 vs. Canopus Videofx
Witam Jestem Nowym Uzytkownikiem forum I bardzo licze na wasza pomoc.
Mianowicie problem w tym ze od niedawna posiadam zestaw przejsc canopusa Video fx

Moim programem edycyjnym jest wyzej wymieniony UVS 9 , I nie moge sobie poradzic ze wspołpraca tych dwoch programów.
jak zrobic zeby przejscia z videofx montowac w uvs9 nie mam zielonego pojecia.W samym programie UVS9 po instalacji videofx przejsc nie ma oprócz tych dostepnych z UVS9.

Za wszystkie odpowiedzi z góry dzieki.


niedziela, 21 sierpnia 2005, 10:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Witam.
Czytając stronkę domową programu:
http://www.canopus.us/US/products/Video ... _trans.asp
można odnieść wrażenie, że program powinien współpracować z Ulead VideoStudio 9, ale po zapoznaniu się z stronką supportu technicznego:
http://www.canopus.us/US/products/Video ... ns_FAQ.asp
wcale nie jest to takie oczywiste.
Mnie osobiście nigdy to się nie udało.


niedziela, 21 sierpnia 2005, 12:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Tutaj
http://www.burgers-transition-site.de/d ... kages.html
jest ok. 20 dodatkowych przejść do Uleada i przy okazji do Adobe. 8)
Z instalacją nie ma najmniejszych problemów. :lol:


niedziela, 21 sierpnia 2005, 12:32
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 21 sierpnia 2005, 10:18
Posty: 2
Post 
Wiem wiem znam ta stronkę ale chodzilo mi o przejscia z videofx.No cóż skoro nie da rady to nieda. Dzieki za wszystkie odpowiedzi.

Ps.Trzeba spowrotem przesiąśc sie na na Adobe.


poniedziałek, 22 sierpnia 2005, 22:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
djpromill napisał(a):
Trzeba spowrotem przesiąśc sie na na Adobe.

Witam.
No tak w AP Pro 1.5 programik Canopus Video FX działa znakomicie. :-)


poniedziałek, 22 sierpnia 2005, 22:46
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 28 sierpnia 2005, 01:32
Posty: 1
Post 
Z programów stajni Uleada, program ten wspaniale współpracuje u mnie,ale z aplikacją Ulead Media Studio 7.0 Zgłosi się natychmiast w zakładce transitions


niedziela, 28 sierpnia 2005, 01:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL