Teraz jest czwartek, 6 sierpnia 2020, 18:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 MSP 7 - problem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 31 lipca 2005, 11:52
Posty: 6
Post MSP 7 - problem
Ciekawi mnie czy jest ktos kto ma podobny problem do mojego z pakietem UMSP 7.0.
Otoz gdy z biblioteki mediow w module Video Editor probuje wczytac ponownie ten sam clip i odtworzyc go w oknie SOURCE program zglasza blad i nastepuje jego zamkniecie.
Problem jest strasznie upierdliwy i wobec tego mam pytanie czy istnieje na to jakis patch.


poniedziałek, 5 września 2005, 11:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02
Posty: 610
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Istnieje serwis Pack 3
http://www.ulead.com/tech/msp/msp_ftp.htm

_________________
Panasonic AG-DVC30, Panasonic HMC151e x2 kiedyś........obecnie Panasonic HC-X1i Panasonic GH5


poniedziałek, 5 września 2005, 16:02
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 31 lipca 2005, 11:52
Posty: 6
Post 
pawelvideo ---> Wielkie dzieki i szacuneczek dla Ciebie, patch rzeczywiscie pomogl. Problem zniknal. Pozdro.


poniedziałek, 5 września 2005, 17:59
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL