Teraz jest poniedziałek, 13 lipca 2020, 09:55




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
 movie factory 4 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 stycznia 2006, 23:09
Posty: 71
Post movie factory 4
Witam.
Czy w dvd movie factory 4 mozna wypalac plytki wolniej niz 4x?
Moze ktos pracuje na tym programie bo na forum nieznalazlem zadnych postow.


środa, 1 lutego 2006, 15:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Tylko po co - ja wypalam x8 i x16 i wszystkie odtwarzacze je czytają 8)
Tyle, że nie stosuję płyt "no name" :lol:


środa, 1 lutego 2006, 15:41
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 10 września 2005, 21:47
Posty: 23
Lokalizacja: Gdańsk
Post 
Często minimalna szybkośc wypalania płytki nie zależy od softu, a od nagrywarki (i/lub danej płyty CD/DVD).
Czy w innych programach możesz wypalać wolniej?

Pozdrawiam
Imer


środa, 1 lutego 2006, 15:43
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 stycznia 2006, 23:09
Posty: 71
Post 
No mietek wiesz dla mnie nieistnieja plytki no name umowmy sie ze nieistnieja nieprobuje nieznam niewiem.
Mam problem bo mi nagrywarka padla i na nowej juz trzeciej u jednego kolegi nic niedziala a wypalone na starej nagrywarce sa ok,co ty nato?


środa, 1 lutego 2006, 16:02
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 22:55
Posty: 167
Lokalizacja: Łajszczew ;)
Post 
Pytanie do Mietka:
W czym wypalasz i czym wypalasz ?(program i nagrywarka)


środa, 1 lutego 2006, 16:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
LG 4163B, "minusy" Verbatim, TDK i Sony.
Wypalam przeważnie w Nero i Ulead DVD MF4
X16 pierwszy raz "paliłem" przez przypadek, bo zapomniałem przestawić z max na niższą prędkość. Sprawdzałem na kilku odtwarzaczach różnych marek i zero problemów, aż się sam zdziwiłem :lol:
Od tego momentu czasami używam x16, ale przeważnie "palę" x8.


środa, 1 lutego 2006, 17:30
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 stycznia 2006, 23:09
Posty: 71
Post 
Tak ale jak ustawie ze ma wypalac 4x to w czasie nagrywania i tak pokazuje ze wypala x12 dlaczego???


środa, 1 lutego 2006, 19:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Ustaw prędkość nagrywania po włożeniu płyty do nagrywarki i jej rozpoznaniu przez napęd a nie przed.


środa, 1 lutego 2006, 20:50
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 stycznia 2006, 23:09
Posty: 71
Post 
Mam nadzieje ze zartujesz i to jest podpuszczanie.
Zawsze ustawiam predkosc po odczytaniu plyty przez naped.
W nero niemam tego problemu,wiec pewnie mam przestac palic w uleadzie.
A ja niechce dwa razy pobiegac do kompa tylko autoring i nagrywanie w jedny jest jakas opcja moze cos z windkiem???


czwartek, 2 lutego 2006, 17:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
:lol:

Ja bez problemu ustawiam w UMF 4 prędkość x4/i z taką wypala/ :D , fakt że to jest minimum /mniejsza się nie da/ ale i tak to jest najmniejsza z jaką wypalam /przeważnie x8/. 8)


czwartek, 2 lutego 2006, 20:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2005, 01:43
Posty: 381
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
wypalam zawsze na max
DVD-REC:
Nec
LG
Pionner

płyty zazwyczaj Dysan i Verbatim do nadruku
i tylko dvddecrypterem
Pozdrawiam

PS reklamacji, czy zwotów nie mam


czwartek, 2 lutego 2006, 20:46
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 stycznia 2006, 23:09
Posty: 71
Post 
To trafilem oporny odtwarzacz.
PS.Nagralem dvd r- i nieposzly ale dvd r+ tak wiec wszystko zalezalo od - czy +.
Niektore odtwarzacze nieczytaja - alobo poprostu zacinaja na - a na + jes OK.
To jest mozliwe co sadzicie???


czwartek, 2 lutego 2006, 23:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post 
arieloza napisał(a):
To trafilem oporny odtwarzacz.
PS.Nagralem dvd r- i nieposzly ale dvd r+ tak wiec wszystko zalezalo od - czy +.
Niektore odtwarzacze nieczytaja - alobo poprostu zacinaja na - a na + jes OK.
To jest mozliwe co sadzicie???


Jest to możliwe, ponieważ mam podobnie. "-" lubią sie przycinać na stacjonarkach a "+" chodzą jak burza. Być moze jest to wina nagrywarki, która lepiej wypala "+"


sobota, 4 lutego 2006, 09:54
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 stycznia 2006, 23:09
Posty: 71
Post 
I wszystko w temacie,nastepnym razem poprostu zamist kombinowac z szybkosciami zamienie - na + lub odwrotnie a jezeli to nieprzyniesie efektu to pokombinuje :D
Dzieki wszystkim za pomoc (fajne forum zostaje) 8)


niedziela, 5 lutego 2006, 00:04
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL