Teraz jest czwartek, 2 lipca 2020, 08:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 Pytania o dźwięk w UVS9 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 11 listopada 2005, 17:05
Posty: 10
Post Pytania o dźwięk w UVS9
Mam problem z jakością dźwięku przy odtwarzaniu na TV filmów nagranych przy pomocy UVS9. W czasie edycji na komputerze dźwięk jest normalny (wyraźny), a w gotowym filmie podłożona muzyka jest niewyraźna, tak samo jak dźwięki nagrane bezpośrednio kamerą. Czym to może być spowodowane? Poziom ścieżek dźwiękowych pozostawiłem w programie bez zmian tzn. tak jak były domyślnie - na 0 db (czasem podbijałem mowę). Czy pomoże mi ustawienie w opcjach nagrywania na płytę dźwięku 320 kHz zamiast 192 kHz?
I do czego służy przycisk "normalize audio" w opcjach nagrywania płyty? Mam odznaczony - może go zaznaczyć? :roll:
Trochę mi szkoda nagrania, bo obraz "brzytwa" a dźwięk do doopy :evil:
Dzięki za wszelkie sugestie.


wtorek, 21 lutego 2006, 21:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL