Teraz jest wtorek, 7 lipca 2020, 20:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 MSPro 8 - czy macie płynny podgląd z prędkością x2 ? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 27 lipca 2005, 14:48
Posty: 27
Post MSPro 8 - czy macie płynny podgląd z prędkością x2 ?
Witam!
Sprawdźcie proszę, czy w MSPro 8 w oknie podglądu pliku macie płynny podgląd z prędkością x2 ???
W v.6 i 7, jak przekręciłem gałkę w tymże oknie na max w prawo, to obraz i dzwięk szedł płynnie 2 razy szybciej (dźwięk o oktawę wyżej). W v.8 jest kicha. Skacze, przerywa zarówno dźwięk jak i obraz. Ta finkcja jest mi bardzo przydatna do przeglądania "tasiemców", w których przez dłuższy czas mało się dzieje.
Wiecie może co jest tego przyczyną i jak temu zaradzić??
Wierzyć mi się nie chce, że w najnowszej wersji tak by spaprali ten element.

_________________
Pozdrawiam. Bartek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na GG (1733873) niewidoczny dla nieznajomych!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ULEAD MSPro górą !!! :-)


wtorek, 8 sierpnia 2006, 00:37
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 11 sierpnia 2005, 13:21
Posty: 180
Lokalizacja: Łódź
Post 
Właśnie dokładnie sprawdziłem, nie ma żadnych kłopotów z płynnością, zarówno w oknie source jak i preview. Przeglądałem pliki avi i mpeg2, w każdym przypadku takie odtwarzanie x2 jest płynne. Pozdrawiam! :wink:


wtorek, 8 sierpnia 2006, 10:25
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 27 lipca 2005, 14:48
Posty: 27
Post 
O kurrrrrcze! Tak myślałem... To co jest u mnie nie tak???
&-ka chodzi ok, a 8-ka ma to skopane. Wiesz może co mogę zrobić??
Dyski są szybkie 7200 Barracudy ATA100, po za tym skoro na 7-ce jest ok, to czemu tu nie??
Szlag by trafił ten cały piep..... Windows i softy pod niego!

_________________
Pozdrawiam. Bartek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na GG (1733873) niewidoczny dla nieznajomych!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ULEAD MSPro górą !!! :-)


wtorek, 8 sierpnia 2006, 14:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 25 lutego 2004, 18:17
Posty: 13
Post 
Właśnie dokładnie sprawdziłem u siebie i nie ma najmniejszych problemów.


wtorek, 8 sierpnia 2006, 16:49
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 27 lipca 2005, 14:48
Posty: 27
Post 
Dzięki Wam za odpowiedzi!
Jak coś to jestem na gadulcu.

_________________
Pozdrawiam. Bartek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na GG (1733873) niewidoczny dla nieznajomych!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ULEAD MSPro górą !!! :-)


wtorek, 8 sierpnia 2006, 16:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post 
U mnie tez OK


wtorek, 8 sierpnia 2006, 19:18
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 11 sierpnia 2005, 13:21
Posty: 180
Lokalizacja: Łódź
Post 
Może trzeba by było kupić oryginał? :(


środa, 9 sierpnia 2006, 00:43
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 27 lipca 2005, 14:48
Posty: 27
Post 
A co mi po oryginale, jak tak chodzi?? To jest zwykła pełna kopia oryg.
Oryginał to mam v7 :wink:

_________________
Pozdrawiam. Bartek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na GG (1733873) niewidoczny dla nieznajomych!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ULEAD MSPro górą !!! :-)


środa, 9 sierpnia 2006, 11:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL