Teraz jest wtorek, 7 lipca 2020, 20:52




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Zapytanie o Image Pan w UMS8 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 maja 2006, 23:12
Posty: 259
Lokalizacja: Marcinkowo - Mazury
Post Zapytanie o Image Pan w UMS8
Czy w UMS8 jest taka opcja jak np w UVS9 -->IMAGE PAN ?
jest coś podobnego Moving Path ale to chyba nie to samo co Image Pan.
A może inaczej to się nazywa niż Image Pan ?


niedziela, 22 października 2006, 10:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02
Posty: 610
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chyba chodzi ci o panoramowanie z zoomem, w każdym razie ten filt nazywa się PanZoom i jest na 100%.

_________________
Panasonic AG-DVC30, Panasonic HMC151e x2 kiedyś........obecnie Panasonic HC-X1i Panasonic GH5


niedziela, 22 października 2006, 11:28
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 11 sierpnia 2005, 13:21
Posty: 180
Lokalizacja: Łódź
Post 
Dokładnie tak się nazywa i jest na pewno! :mrgreen:


niedziela, 22 października 2006, 11:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 maja 2006, 23:12
Posty: 259
Lokalizacja: Marcinkowo - Mazury
Post 
tat tak dokładnie o to mi chodziło o panoramowanie obrazem


niedziela, 22 października 2006, 16:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
no to mamy happy end :mrgreen:

_________________
Powoli do celu...


niedziela, 22 października 2006, 16:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 maja 2006, 23:12
Posty: 259
Lokalizacja: Marcinkowo - Mazury
Post 
tą funkcje panoramowania chciałem zastosować na plaszy na której umieściłem 10 fotek które pomiejszyłem odpowiednio i poukładałem I teraz mam problem z tym panoramowaniem, otóż funkcja panoramowania działa tylko na jednym obrazku który znajduje się w srodku.
Czy te obrazki które znajdują się poza szarą ramką (patrz foto) można też panoramować ?
Czy zakres panoramowania to tylko ten szary kwadracik ze strzałkami ?


niedziela, 22 października 2006, 23:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post 
Cześć.
Nie kumam za bardzo co chcesz uzyskać.
Nie wiem czy się da tak jak chcesz to zrobić, ale może spróbój główny efekt operowania na obrazach wykonać na dodatkowym TimeLine, a następnie wstaw go na głowny i dodaj efekt panoramy - może o to ci chodzi.

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


poniedziałek, 23 października 2006, 00:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 maja 2006, 23:12
Posty: 259
Lokalizacja: Marcinkowo - Mazury
Post 
chcę uzyskać to , żeby podczas panoramowania "odwiedzić" wszystkie obrazki Ale jak narazie to poruszam się tylko po tym jednym który znajduje się w środku. a poza tym jednym przesuwający się obraz w jakimkolwiek kierunku jest ciągle czarny.
Chcę uzyskać to co zrobił kolega TOKKSA w 35-tej sekundzie

filmu


poniedziałek, 23 października 2006, 00:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post 
Odezwij się do mnie na GG

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


poniedziałek, 23 października 2006, 07:30
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL