Teraz jest środa, 8 lipca 2020, 12:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Stabilizacja obrazu 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 9 października 2006, 17:33
Posty: 39
Post Stabilizacja obrazu
Witam, czy w Videostudio lub mediastudio jest opcja zrobienia stabilizacji obrazu?


niedziela, 22 października 2006, 21:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02
Posty: 610
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Niema.

_________________
Panasonic AG-DVC30, Panasonic HMC151e x2 kiedyś........obecnie Panasonic HC-X1i Panasonic GH5


niedziela, 22 października 2006, 23:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post 
Kolega nie jest zorientowany w temacie.
W VideoStudio chyba w wersji 10 jest taki filtr. Na 100% został dodany w Media Studio Pro 8.1 - Add Anti-shaker filter (actual name may be different). Now you can stabilize shaking videos with this easy but good result filter.

Nie testowałem go więc nie wiem jak działa.

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


poniedziałek, 23 października 2006, 07:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post 
zaloze sie ze dziala jak pozostale tego typu filtry... czyli po takiej operacji obraz jest gorszej jakosci


poniedziałek, 23 października 2006, 09:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02
Posty: 610
Lokalizacja: Warszawa
Post 
arekwp napisał(a):
Kolega nie jest zorientowany w temacie.
W VideoStudio chyba w wersji 10 jest taki filtr. Na 100% został dodany w Media Studio Pro 8.1 - Add Anti-shaker filter (actual name may be different). Now you can stabilize shaking videos with this easy but good result filter.

Nie testowałem go więc nie wiem jak działa.


Pracowałem dość długo na UMS 7 pro i tam takiego filtru niema, UMS 8 miałem w trialu i nic takiego tam nie widziałem, zresztą UMS 8 jest moim zdaniem gorsza od wersji 7. Widzę że masz wersje 8.1 więc jakie poprawki dodali?

_________________
Panasonic AG-DVC30, Panasonic HMC151e x2 kiedyś........obecnie Panasonic HC-X1i Panasonic GH5


poniedziałek, 23 października 2006, 15:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post 
pawelvideo napisał(a):
Pracowałem dość długo na UMS 7 pro i tam takiego filtru niema, UMS 8 miałem w trialu i nic takiego tam nie widziałem, zresztą UMS 8 jest moim zdaniem gorsza od wersji 7. Widzę że masz wersje 8.1 więc jakie poprawki dodali?


Mysle, ze jest to kwestia przyzwyczajenia. Ja zaczynalem na osemce i zdecydowanie wole ja od siodemki. Potwierdzam wczesniejsza wypowiedz. W ulead mediastudio pro 8 filtr Anti-shaker dodany jest poprzez Service Pack 1. W ulead videostudio 10 taki filtr jest od razu.

_________________
Oprogramowanie: Sony Vegas Movie Studio Hd Platinum 10, Sony DVD Architect Studio 5, Komputer: P4 3Ghz HT, 1024Mb Ram, 2xHdd, Geforce 5200, Win XP SP3, Panasonic NV-GS75.


piątek, 27 października 2006, 08:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL