Teraz jest czwartek, 9 lipca 2020, 23:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Pilnie Prosze o pomoc 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 7 września 2006, 11:20
Posty: 117
Post Pilnie Prosze o pomoc
Witam!!
Mam taki problem z Ulead Video Studio 10 mam zrobiony filmik ok 40minut i przy renderowaniu go caly czas na 77% wyskakuje mi blad pogram sie wysypuje juz 4 razy probowalem i nic.
Zauwazylem ze film ktory chce wyrenderowac zapisuje sie takze do C:bleble/temp /pliki tymczasowe w windows/ i jest on tam dluzszy niz ten ktory ja podalem lokalizacje npp f:/film

patrzylem w tych ustwaieniach programu i znalazlem tam chyba ta funkcje od tych tymczasowych plikow dodalem tam druga lokalizacje np. e:/temp ale i tak mi sie wysypuje. po tym bledzie zostaje mi na dysku c:/ raptem 500MB bo partycji pod windows nie mam zbyt duzej i czy to moze byc przyczyna przeciez tam dodalem ta druga sciezke....
Prosze o pomoc bardzo pilne z gory dziekuje. Jesli troche chaotycznie napisane to przepraszam ale juz pozno ;)


wtorek, 7 listopada 2006, 01:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Napisz jaki komputer i kamera, bo bez tego pozostaje gdybanie. (najlepiej te dane wrzuć w stopce swojego profilu)
Pozdrawiam


wtorek, 7 listopada 2006, 13:02
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL