Teraz jest czwartek, 9 lipca 2020, 06:12




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 ULEAD+ADORAGE 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 21 grudnia 2006, 12:41
Posty: 2
Post ULEAD+ADORAGE
Gratulacje dla prowadzących forum.... Od roku bawię się kamerką i edycją. Chciałem zwiększyć możliwości przejść i zaopatrzyłem się w zestaw 9-ciu części Adorage. Potrzebuję rady kogoś doświadczonego, kogoś, komu udało się tak zainstalować Adorage, by działało po Ulead Videostudio 9. ja już próbowałem.... i bez efektu. Za pomoc z góry dzięki. :D


piątek, 22 grudnia 2006, 20:55
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 11 sierpnia 2005, 13:21
Posty: 180
Lokalizacja: Łódź
Post 
Hmmm... z UMSPro 7 czy 8 działa bez problemu, już przy instalacji rozpoznaje soft i zaznacza go do współpracy. Być może potrzebna bedzie wtyczka, poszukaj na stronie Uleada lub Adorage. :roll:


piątek, 22 grudnia 2006, 23:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post 
Do Ulead VideoStudio musisz sobie doinstalować service packa.
Jest on do zassania tutaj:
http://www.prodad.de/gb/download.html
Musisz mieć program w wersji 10 !


sobota, 23 grudnia 2006, 12:16
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 21 grudnia 2006, 12:41
Posty: 2
Post Dzięki
Dzięki.... Trochę pracy i działa jak należy.... :lol:


poniedziałek, 25 grudnia 2006, 14:41
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 22:39
Posty: 48
Post 
Naprawde działa na 9-tce bo ja nie mogę tego odpalić.


wtorek, 2 stycznia 2007, 02:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
A na czym polega problem?
Dawno już nie widziałem Ulead'a ale z tego co pamiętam sprawa jest dosyć prosta.
Instalator Adorage pyta "z czym ma pracować":

Obrazek

W moim przypadku (nie mam Ulead'a) pole wyboru jest nieaktywne w Twoim powinno być!
Zatem ptaszek, po instalacji uruszamiasz program, na Timeline dwa dowolne klipy, rozwijasz zakładkę z przejściami i bodajże w FX powinno znależć się jedno o nazwie Adorage
Przeciągasz pomiędzy klipy, wybierasz ustawienia przejścia i powinien uruchomić się program.
Powodzenia.


wtorek, 2 stycznia 2007, 10:02
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 14 lutego 2006, 13:12
Posty: 47
Lokalizacja: Lublin
Post 
raflooo1 napisał(a):
Naprawde działa na 9-tce bo ja nie mogę tego odpalić.


Witam!!!
Pobierz plugin z tego linku:http://www.prodad.de/support/files/adomsp8.exe
Podczas instalacji wybierz ,zaznaczając w kratce pod jaki edytor ma się zainstalować
i to wszystko, powinno śmigać :lol:
Powodzenia!!!

_________________
Konfiguracja komputera: Athlon3400 AsusK8V SE* 1.5GBRAM* 7800GS* 3x160GB*
WIN XP Prof. SP2*


wtorek, 2 stycznia 2007, 16:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL