Teraz jest wtorek, 7 lipca 2020, 16:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Błąd systemu Windows przy uruchamianiu UVS 9/11 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 18 października 2007, 18:09
Posty: 2
Lokalizacja: Sokołów Podlaski
Post Błąd systemu Windows przy uruchamianiu UVS 9/11
Witam jestem nowym użytkownikiem tego forum, ale mam nadzieje na pomoc w rozwiązaniu problemu.Mianowicie przy włączaniu bądź to Ulead Video studio 9(orginał)bądź wersji UVS 11 plus wyskakuje mi błąd.

Obrazek

o co chodzi?


sobota, 20 października 2007, 18:27
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3418
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Spróbuj odinstalować ffdshow z systemu...?
P.G.

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


niedziela, 21 października 2007, 11:02
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 18 października 2007, 18:09
Posty: 2
Lokalizacja: Sokołów Podlaski
Post Działa
WIELKIE dzięki, pomogło :D Nie wiedziałem o co chodzi.Wystarczyło tylko odinstalować kodeki.Wszystko dziala! :D


niedziela, 21 października 2007, 14:35
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 27 stycznia 2005, 20:40
Posty: 9
Lokalizacja: śląskie
Post Re: Błąd systemu Windows przy uruchamianiu UVS 9/11
Witam
Jestem od dwóch dni użytkownikiem tego programu i mam bardzo podobne problemy tzn. pierwsze hasło i zamknięcie programu jest identyczne, ale raport jest następujący:

"AppName: vstudio.exe AppVer: 11.0.0.0 ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 076f1475"

Jeżeli ktoś może mi pomóc , to bardzo proszę. Jak na razie to mogę oglądać tylko pudełko


środa, 5 marca 2008, 09:09
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3418
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post Re: Błąd systemu Windows przy uruchamianiu UVS 9/11
Przypuszczam, że posiadasz w systemie program video studio w wersji 11 wygląda na to, że nie jest on w pełni sprawny, albo minął czas próbny jego działania, lub też powalona jest aktywacja programu, lub niepowiodła się instalacja jakiejś nakładki na niego.
Jeżeli w samym systemie nie ma problemów s kodekami, sterownikami graficznymi itp proponuję ponowną instalację video studio.
Pozdrawiam gorąco

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


czwartek, 6 marca 2008, 01:44
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 25 maja 2005, 08:37
Posty: 83
Lokalizacja: Polska
Post Re: Błąd systemu Windows przy uruchamianiu UVS 9/11
Program videostudio nie wymaga aktywacji, więc od razu po instalacji powinien działać.
Generalnie pakiet kodeków K-lite jest w miarę bezpieczny i nie powoduje żadnych spustoszeń w programie, ale jego instalacja powinna nastąpić po instalacji videostudio.
Niektóre kodeki z K-lite są priorytetowe w systemie windows, natomisat videostudio importuje większość istniejących kodeków w trakcie instalacji i w takiej sytuacji jeżeli jest kilka np. kodeków mpeg, to następuje coś w rodzju konfliktu i zapewne w takiej sytuacji program odmawia pracy.
Instalacja K-lite po instalacji videostudio przebiega z reguły w ten sposób, że instalowane są domyślnie te kodeki, których nie ma, natomisat nie są instalowane kodeki, które zainstalowało videostudio i w takiej sytuacji videostudio i k-lite po prostu dobrze się uzupełniają.
k-lite może być przydatny np. ze względu na kodeki indeo, niezbędne np. dla pakietów dodatków do VideoStudio, i których nie ma np. w viście (oprócz wersji ultimate).


niedziela, 9 marca 2008, 10:40
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 22 czerwca 2004, 21:08
Posty: 3
Post Re: Błąd systemu Windows przy uruchamianiu UVS 9/11
Witam.
U mnie wyskakuje błąd 5.0.0. Błąd ten wyskakuje podczas redendrowania przy 60%, nie wiem co to moze byc. Czy ktoś może pomóc będę wdzięczny.


czwartek, 25 czerwca 2009, 00:37
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL