Teraz jest czwartek, 9 lipca 2020, 07:57




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 98% i SOTP :(( 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 25 maja 2006, 14:35
Posty: 27
Post 98% i SOTP :((
Witam Wszystkich!
Otóż mam taki problem, że przy tworzeniu płyty DVD-Video w Ulead Video Studio 11 Plus wszystko idzie oki aż do przekroczenia połowy... Raz kończy na 43% a innym razem 98% i za nic nie potrafie sobie z tym poradzić! Przeinstalowałem sterowniki, przeinstalowałem program, wyczyściłem rejestr, zmieniałem jakość i opcje DVD-Video i nic. Nawet wziąłem inny plik video i też 43% albo 98% i STOP "Wystąpił Problem..."

Czy ktoś wie o co chcodzi??? Bo już nie daje rade... :((


piątek, 9 listopada 2007, 19:59
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3418
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Może program faktycznie w tym momencie zaczyna kompresować, czy tworzyć nie wiem jakieś menu DVD, lub inne składowe i choć idzie w tym momencie bardzo wolno, Tobie wydawać się może, że się zatrzymał?
Druga sprawa: czy nie da się utworzyć kompilacji Video_TS na twardym dysku, lub jakiegoś obrazu płytki i zapisać tego na krążku chociażby za pomocą Nero?
Pozdrawiam gorąco

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


piątek, 9 listopada 2007, 20:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post 
Wlasnie pojawily sie latki. Moze pomoga?
http://www.ulead.com/tech/vs/vs_ftp.htm

_________________
Oprogramowanie: Sony Vegas Movie Studio Hd Platinum 10, Sony DVD Architect Studio 5, Komputer: P4 3Ghz HT, 1024Mb Ram, 2xHdd, Geforce 5200, Win XP SP3, Panasonic NV-GS75.


sobota, 10 listopada 2007, 08:39
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 25 maja 2006, 14:35
Posty: 27
Post 
Płytę staram się tworzyć na dysku (nawet już zmieniałem partycje, foldery. Robiłem defragmentację). A teraz zobaczę te łatki a później dam znać. Ale obawiam się, że problem preasta nas wszystkich :((


sobota, 10 listopada 2007, 10:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post 
Jeszcze moze byc jedna przyczyna - stare biblioteki DirectX. Należy zainstalować najnowszy DirectX (wersja sierpień 2007 lub nowsze). Jest to bardzo wazna sprawa dla poprawnego dzialania videostudio.

_________________
Oprogramowanie: Sony Vegas Movie Studio Hd Platinum 10, Sony DVD Architect Studio 5, Komputer: P4 3Ghz HT, 1024Mb Ram, 2xHdd, Geforce 5200, Win XP SP3, Panasonic NV-GS75.


poniedziałek, 19 listopada 2007, 14:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL