Teraz jest środa, 8 lipca 2020, 12:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Błąd 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 22 maja 2008, 17:16
Posty: 4
Post Błąd
Mam problem taki jak w tym temacie http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/viewtopic.php?f=33&t=22645&p=110140
Jednak usunięcie kodeków nic niedaje nadal gdy podłanczam kamere to wyskakuj błąd i poprostu program sie wyłancza . Przeczysciłem rejestr usunołem wszystkie kodeki(chyba wszystkie) i nic . Prosze o szybką pomoc , bo film musze zgrac do niedzieli .


czwartek, 22 maja 2008, 17:22
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 5110
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Błąd
feniks140 napisał(a):
Mam problem taki jak w tym temacie http://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/viewtopic.php?f=33&t=22645&p=110140
Jednak usunięcie kodeków nic niedaje nadal gdy podłanczam kamere to wyskakuj błąd i poprostu program sie wyłancza . Przeczysciłem rejestr usunołem wszystkie kodeki(chyba wszystkie) i nic . Prosze o szybką pomoc , bo film musze zgrac do niedzieli .

Po usunięciu kodeków odinstalowałeś Studio i zainstalowałeś je ponownie?

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 22 maja 2008, 20:22
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 22 maja 2008, 17:16
Posty: 4
Post Re: Błąd
Tak , ale tylko k-lite niewiem tylko jeszcze jakie kodeki usunąc . Gdzies czytałem ze to moze byc wina ramu ale wątpie w to . Program wyłancza sie tylko jak podłacze kamere i bede chciał zgrac film .


czwartek, 22 maja 2008, 20:51
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 5110
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Błąd
feniks140 napisał(a):
Tak , ale tylko k-lite niewiem tylko jeszcze jakie kodeki usunąc . Gdzies czytałem ze to moze byc wina ramu ale wątpie w to . Program wyłancza sie tylko jak podłacze kamere i bede chciał zgrac film .

Przechwyć Windows Movie Makerem. Jeżeli wystąpi podobny błąd to prawdopodobnie masz nieaktualizowanego Windowsa i występuje błąd połączenia firewire. Oczywiście sprawy sprzętowej nie można też wykluczyć, ale to by Ci inne programy też wywalało. Sprawdź konflikty sprzętowe wpisując w Start / uruchom - msinfo32. U mnie firewire dzieli przerwanie z USB, ale nie ma żadnych z tego powodu kłopotów. Popróbuj jeszcze sam i napisz co robiłeś. W ogóle więcej napisz o tej sprawie, bo to wszystko zgadywanie na razie :wink: .

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 22 maja 2008, 21:59
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 22 maja 2008, 17:16
Posty: 4
Post Re: Błąd
Napisze to tak da sie przechwycic Move Markerem ale ten program to jakis szajs :D ze tak to ujme . Zrobiłem to co napisałes i to co znalazłem
tu konflikty
http://img55.imageshack.us/my.php?image=beztytuufd9.jpg
a tu kodeki video
http://img213.imageshack.us/img213/6506/beztytuu1wr5.jpg

Ja w tym jestem kompletnie zielony niewiem nawet czego szukac .

EDIT: bawiłem sie i te wszystkie niesystemowe kodeki pousuwałem z rejestru wiec to nie ich wina


czwartek, 22 maja 2008, 22:49
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 5110
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Błąd
WMM przechwytuje a to by oznaczało kłopoty ze Studiem. Skorzystaj z tego: LINK, a jeżeli nie pomoże to pewnie podpowiedzą koledzy używający UVS.

_________________
最诚挚的问候


piątek, 23 maja 2008, 15:03
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 22 maja 2008, 17:16
Posty: 4
Post Re: Błąd
Dzięki za chęci pomocy , ale to nic niedaje . Sądze ze jakis program moze sie gryzc z nim ale nic niemoge znalezc . Moze ktos wie co robic ?


piątek, 23 maja 2008, 20:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL