Teraz jest wtorek, 14 lipca 2020, 14:13




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 co to za ikonka 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 maja 2006, 23:12
Posty: 259
Lokalizacja: Marcinkowo - Mazury
Post co to za ikonka
Dodając film w UMS8 na oś czasu pojawiła mi się dziwna ikonka . Co ona oznacza ? -zalączam foto


Załączniki:
bez tytułu.JPG
bez tytułu.JPG [ 12.9 | Przeglądane 1505 razy ]
sobota, 4 października 2008, 18:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 22 października 2006, 23:57
Posty: 537
Lokalizacja: Lisewiec koło Kolbud koło Gdańska :)
Post Re: co to za ikonka
Podaj więcej szczegółów - to znaczy podaj projekt i typ impotrowanego pliku

_________________
Edius 8.xx, Sony VEGAS PRO 10.0 + DVD Architekt 6.0
GG: 467185
Skype: ArekWP
Odbitki na KODAK PROFESSIONAL w rozsądnych cenach http://www.fotogosia.pl - zapraszamy :)


poniedziałek, 6 października 2008, 08:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 maja 2006, 23:12
Posty: 259
Lokalizacja: Marcinkowo - Mazury
Post Re: co to za ikonka
Kiedyś już sie spotkałem z tą ikonką , ale nie wiem w jakich okolicznościach mi sie pokazała. Robiąc teraz nowy projekt i wkładając ten film, od razu ta ikonka sie pokazuje, zaś gdy wkładam inny plik filmowy (tego samego typu) w ten sam projekt już nie ma tej ikonki.
Projekt jest tego typu:
PAL (25 fps)
Video tracks: 7
MPEG files
24 bits, 1440 x 1080, 25 fps
Upper Field First
(MPEG-2), 16:9
Video data rate: 25000 kbps
Audio data rate: 384 kbps

Zastanawiam się czy to nie ma coś wspólnego ze smart compositor
Nikomu z Was nie przytrafiła sie taka ikonka ?
Mam nadzieje,że to nie bedzie miało zadnych skutków ubocznych gdy poddam film renderingowi.


poniedziałek, 6 października 2008, 09:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post Re: co to za ikonka
Hm, nie przypominam sobie, aby przy smart compositor coś takiego się pojawiało. Widzę, że obrabiasz wideo wysokiej rozdzielczości, może ta ikonka oznacza pliki proxy?

_________________
Oprogramowanie: Sony Vegas Movie Studio Hd Platinum 10, Sony DVD Architect Studio 5, Komputer: P4 3Ghz HT, 1024Mb Ram, 2xHdd, Geforce 5200, Win XP SP3, Panasonic NV-GS75.


środa, 8 października 2008, 08:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 maja 2006, 23:12
Posty: 259
Lokalizacja: Marcinkowo - Mazury
Post Re: co to za ikonka
masz racje miałem włączone smart proxy
spryciarz z Ciebie :wink:


środa, 8 października 2008, 09:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL