Teraz jest czwartek, 2 lipca 2020, 08:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Urwane audio po odzieleniu z clipa 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 17 marca 2009, 13:43
Posty: 13
Post Urwane audio po odzieleniu z clipa
Witam,
po wydzieleniu audio na odzielną ścieżkę oraz po kliknięciu myszą (obojętnie czy lewym czy prawym klawiszem) następuje ok 20% urwanie ścieżki audio od końca (nie skompresowanie) ..

Analogiczna sytuacja ma miejsce gdy do znajdującego się na ścieżce video z dźwiękiem dokładam obrazek + łączenie. Ginie od końca... 20% audio. Wygląda na to, że żadna synchronizacja nie pomoże bo brak jest sporego fragmentu. Czy ma ktoś jakąś sugestię co się dzieje ?...
--
Pozdrawiam
Ryszard


sobota, 21 marca 2009, 15:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 17 marca 2009, 13:43
Posty: 13
Post Re: Urwane audio po odzieleniu z clipa
Witam,
wracając do mojego tematu - został opanowany. Zrobiłem to tak:

utworzyłem w UVS plik dźwiękowy z video,
wywaliłem z projektu ścieżkę audio z moimi doróbkami audio,
do ścieżki audio wstawiłem utworzony plik dźwiękowy
zgrałem razem i jest OK
Nie doszedłem niestety jaki był powód wcześniejszych efektów.....
--
Pozdrawiam
Ryszard


niedziela, 22 marca 2009, 21:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL