Teraz jest wtorek, 7 lipca 2020, 21:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Video Studio X2 a AVCHD 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 11 sierpnia 2005, 13:21
Posty: 180
Lokalizacja: Łódź
Post Video Studio X2 a AVCHD
Czy ktos z Was miał doświadczenia w montażu tych plików, a przede wszystkim w ich eksporcie do AVCHD i problemie przycinek po zastosowanych przejściach na materiale wyjściowym? Dzieje mi się to każdorazowo, mam program zainstalowany na Windows 7 32 bity. :roll:


środa, 20 stycznia 2010, 02:00
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 16 kwietnia 2008, 12:13
Posty: 23
Post Re: Video Studio X2 a AVCHD
mam zainstalowany na XP sp3 ten program . jak rozumiem masz zwolnienia po nałożeniu przejść miedzy scenami? . robiac testy na AVcHD nic takiego u mnie nie występuje . materiał testowy z kamery panasonic .


czwartek, 4 lutego 2010, 15:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL