Teraz jest sobota, 11 lipca 2020, 22:58




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 greenbox w VSX2? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 14 kwietnia 2011, 18:53
Posty: 1
Post greenbox w VSX2?
Da się?
Jeśli tak to poproszę o króciutką instrukcję...

pzdr...


czwartek, 14 kwietnia 2011, 18:59
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 20 czerwca 2004, 16:24
Posty: 54
Lokalizacja: Wielkopolska południowa
Post Re: greenbox w VSX2?
Witaj,
Tutaj masz tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=hwoBRZNL ... 0D33CF6053
W starszych i nowszych wersjach robi sie to tak samo.
pozdrawiam,
Piotr

_________________
SONY AX 2000 :) + JVC HM200 + Toshiba Camileo p30 / Wczesniej Kodak Zi8 :) / Panasonic NV-GS140 :-) /JVC GR-D30/


wtorek, 3 maja 2011, 21:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL