Teraz jest wtorek, 7 lipca 2020, 18:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 ULAD STUDIO PRO a ULEDVIDEO STUDIO 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post ULAD STUDIO PRO a ULEDVIDEO STUDIO
POZDRAWIAM!! jeśli ktoś mugłby mi wytłumaczyć rużnicę to dzięki.obrabiam na pinnacle 8 i orjętuje się w AP ,chciałbym sprubować ULED.który,możliwości,trudność?


niedziela, 5 października 2003, 21:43
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 26 sierpnia 2003, 16:55
Posty: 144
Lokalizacja: Lublin
Post 
Witam!

Ulead Video Studio jest program o niestety mniejszych mozliwosciach co do Ulead Media Studio Pro i raczej nadaje sie do pierwszych krokow z obrobka video. Ulead Media Studio Pro jest bardziej rozbudowany i niestety troche bardziej skomlikowany, ale nie wiele, wiec jesli troche orjentujesz sie w tym temacie polecam bardziej Ulead Media Studio Pro>

Pozdrawiam!

_________________
no reason to live but I like it that way


niedziela, 5 października 2003, 23:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 29 grudnia 2002, 23:53
Posty: 336
Lokalizacja: podlasie
Post 
A ja proponuję słownik !!!!!!!!

Czytam forum i zastanawiam się, jacy analfabeci chodzą po tym świecie...
nikt nie jest idealny, ale nie do przesady...


wtorek, 7 października 2003, 01:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 26 marca 2003, 09:51
Posty: 491
Lokalizacja: Kozienice
Post 
Też czsem zastanawiam się nad pisownią, wtedy używam worda i sprawdzam.

_________________
Stanisław


poniedziałek, 10 listopada 2003, 14:00
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 02:31
Posty: 137
Post 
Witam.

Teraz to podobno jest choroba, he, he...
A, jeśli chodzi Ci o programy, o których myślę, że Ty masz je na myśli, no to są to dwa całkiem różne programy pomimo podobnej nazwy i tej samej firmy.
Ulead MediaStudio Pro 7.0, według mnie jest jednym z najlepszych programów edycyjnych, ale Tobie raczej nie polecam.

Pozdrawiam
Jacek.


wtorek, 11 listopada 2003, 01:01
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 2 kwietnia 2003, 08:15
Posty: 32
Lokalizacja: Warszawa
Post UMS Pro7 czy AP6.5
"Ulead MediaStudio Pro 7.0, według mnie jest jednym z najlepszych programów edycyjnych"

Czy lepszy od AP 6.5?, jeżeli tak to dlaczego?
Będę wdzięczny za informację.

Pozdrawiam

_________________
Dybosz
Pentium 4- 2,26GHz; RAM 1256MB; HDD-60 i 80 GB ;
NVidia GeForce 3Ti 200; EZDV Canopus; BENQ DVD DD DW1640;
AP6.5 ;UMF3.0


środa, 12 listopada 2003, 16:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Rafal napisał(a):
A ja proponuję słownik !!!!!!!!

Czytam forum i zastanawiam się, jacy analfabeci chodzą po tym świecie...
nikt nie jest idealny, ale nie do przesady...


Analfabeta nie umie czytać, błędy ortograficzne robi dyslektyk, panie kolego 8)


czwartek, 13 listopada 2003, 10:43
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 02:31
Posty: 137
Post 
Witam,

Dobosz, dla mnie UMS Pro 7.0 jest dużo lepszy.
Przede wszystkim dużo szybsza praca nad projektem, bardziej przyjazny interfejs użytkownika (choć to może być sporna sprawa), lepsze zarządzanie plikami i bibliotekami efektów. Nie wspomnę o napisach i programie do przechwytywania, no i jeszcze autoring DVD. Naprawdę dużo by pisać, zwłaszcza, że jak to mówią "diabeł leży w szczegółach".
Jeśli interesują Cię konkretne szczegóły to proszę pytać.

Pozdrawiam
Jacek.

P.S. Oczywiscie porównuję do A.P. 6.5, bo z wersją PRO jest inaczej, pięknie pracuje, ale jakoś nie mogę się jeszcze do niego przekonać (może to trochę przyzwyczajenie)


czwartek, 13 listopada 2003, 14:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Ulead MediaStudio Pro 7.0
Mam prośbe jest taka sprawa że nie umiem anglik abo się go wogóle nie uczyłem, :oops: czy jest spolszczenie do Ulead MediaStudio Pro 7.0 :?: jeśli tak byłbym wdzięczny za linka
Thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S zapomniałem e-maila :wink:
http://www.freezee@poczta.fm


poniedziałek, 17 listopada 2003, 12:19
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 29 grudnia 2002, 23:53
Posty: 336
Lokalizacja: podlasie
Post 
Oczywiście że jest spolszczenie i instrukcja do UMSP7, trzeba sobie kupić od gościa, ogłasza się na forum.
Pozdr.


poniedziałek, 17 listopada 2003, 13:07
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 kwietnia 2003, 03:57
Posty: 24
Lokalizacja: Warszawa
Post 
[quote="Jacek Sala"]Witam,

Nie wspomnę o napisach i programie do przechwytywania, no i jeszcze autoring DVD. Naprawdę dużo by pisać, zwłaszcza, że jak to mówią "diabeł leży w szczegółach".
Jeśli interesują Cię konkretne szczegóły to proszę pytać.

Właśnie przesiadam się na wersję 7 i brak mi Video Paint i CG Infinity z wersji 6.0, a tu czytam, że siódemka umozliwia wprowadzanie napisów(?).
jesli nie sprwi to kłopotu, to w jaki sposób?
Pozdrawiam

_________________
"...gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."


czwartek, 20 listopada 2003, 11:24
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 02:31
Posty: 137
Post 
Witam.

Pewno masz triala.
Tylko pełna wersja ma cały pakiet (pięć programów).

pozdrawiam
Jacek.


czwartek, 20 listopada 2003, 11:59
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 26 kwietnia 2003, 03:57
Posty: 24
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Jacek Sala napisał(a):
Witam.

Pewno masz triala.
Tylko pełna wersja ma cały pakiet (pięć programów).

pozdrawiam
Jacek.

Witam,
@#!!#%$@#!!!..... :twisted: Znowu trzeba wydać parę groszy? Nigdy - zostaję przy szóstce.
PS. THX za szybką odpowiedź :mrgreen:

_________________
"...gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."


piątek, 21 listopada 2003, 00:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
No wlasnie czy mozna gdzies sciagnac spolszczenie do Ulead Media Studio 6.5 i czy ktos moze powiedziec jak zrobic napis w wyswietlanym obrazie np pokazana postac jak cos robi i podpisane na dole kto to. Kto mi pomoze plis


wtorek, 9 listopada 2004, 23:12
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 23:02
Posty: 610
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Media Studio 6.5 ma dość mizerne możliwości jeśli chodzi o edycje napisów , można oczywiście coś napisać ale bez większej ekstra wagancji.
Jeśli chcesz mieć tekst jak napisałeś
to musisz wstawić go na timeline v1 lub v2 jesli wiesz o co chodzi.
Znacznie większe pole do popisu z tekstem daje wersja Media Studio 7 Pro


wtorek, 9 listopada 2004, 23:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL