Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 22:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Export projektu z Liquida 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 1 listopada 2005, 21:28
Posty: 3
Lokalizacja: Wawa
Post Export projektu z Liquida
Witam,
poddaję się. Udało się podłączyć Holywood'a to zaczeły się schody z logo Pinnacle. Zaczął je dodawać do każdego przejścia jakie zrobie w HFX. Filmy z wakacji nie są warte tyle zachodu. Szkoda mi jednak czasu jaki poświęciłem Liquidowi. Wie ktoś może jaki programik łyknie projekt z Liquida.
Studio 8 napewno nie, w weekend kumpela przetestuje Studio 10.
Dziękuję za wszelaką pomoc.

Pozdro


czwartek, 3 listopada 2005, 01:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
A że tak zapytam... zapłaciłeś za te dodatkowe przejścia HFX? Bo jeśli nie to nie dziw się, że jest logo Pinnacle.

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


czwartek, 3 listopada 2005, 14:01
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 22 września 2005, 15:55
Posty: 51
Post 
Logo pinnacla pojawia się gdy dane przejścia (lub efekty) są nie zarejestrowane. To logo to taki reminder żebyś nie zapomniał zapłacić :) .

jeżeli w normalnym pinnaclu bez problemów korzystałeś z hollywood to spróbój ponownie wklepać klucze rejestracyjne.

Jeśli ich nie posiadasz to należy je zakupić.

----------------------------------odcinam grubą kreską--------------------------

Są też tacy co odwiedzają np stronę http://www.astalavista.box.sk i tam są udestępnione przykładowe programy (e.w. specjalnie spreparowane numery) które umożliwiają obejść to zabezpieczenie. Oczywiście to zabezpieczenie obchodzimy w celach naukowo-programistycznych chcąc zgłębić tajniki programowanaia :D wszelkie korzystanie z tego typu udogodnień jest przestępstwem i jest karalne grzywną oraz karą pozbawienia wolności do lat 5. :idea:

Powyższy tekst jest jedynie w celach edukacyjnych.
ps. strona ta zawiera również treści o charakterze nieetycznym jak i szkodliwym więc należy ją odwiedzać z należytą starannością (Firewall, popup bloker, i antywirus).
---------koniec grubej kreski-------------------------------------------------


czwartek, 3 listopada 2005, 15:19
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 1 listopada 2005, 21:28
Posty: 3
Lokalizacja: Wawa
Post 
Witam,
okazało się, że wersja HFX jaką dysponuje jest to pakiet dodatkowych przejść, a edytor to takie demko i muszę je odblokować aby nie dodawało loga.

Pozdro


wtorek, 8 listopada 2005, 01:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL