Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 22:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Pasy Bars - PAL - w Liqiudzie 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 20:41
Posty: 67
Lokalizacja: Łódź
Post Pasy Bars - PAL - w Liqiudzie
Wiem jak ustawić timecod na timeline - ale nie wiem skąd wziąć Barsy PAL, znaczy pasy testowe sygnału żeby oddać pliki do przepisania na Betę cyfrową????
Ktoś wie skąd je wziać w tym programie?

_________________
Porządek nadaje znaczenie.


niedziela, 20 stycznia 2008, 20:07
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 21 stycznia 2003, 11:48
Posty: 76
Post 
Jeśli nic nie zmieniłeś przy istalacji to:

C:\Documents and Settings\Adminek(tu Twoja nazwa)\Moje dokumenty\Avid Liquid\TestPattern\Pal


niedziela, 20 stycznia 2008, 22:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL