Teraz jest czwartek, 17 stycznia 2019, 23:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Pinnacle Video Studio 12 --> Nieaktywny przycisk "Opcje" 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 23 kwietnia 2009, 15:29
Posty: 1
Post Pinnacle Video Studio 12 --> Nieaktywny przycisk "Opcje"
Witam.
Zrobiłem sobie filmik.
Jak wchodzę w Ustawienia --> Tworzenie pliku to Przycisk "opcje" jest nieaktywny.

Zależy mi na tym aby zmienić FrameRate z 10 fps na 30 fps, oraz rozdzielczość.
Co zrobić aby ta opcja była aktywna?
Obrazek


czwartek, 23 kwietnia 2009, 15:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: Pinnacle Video Studio 12 --> Nieaktywny przycisk "Opcje"
W zakładce TWORZENIE FILMU ( jedna wyzej od Twojego zrzutu) wybierz ustawienia wstepne "niestandardowe"; potem wejdż w ustawienia i wybierz typ kompresji np.MJPEG

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


czwartek, 23 kwietnia 2009, 17:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL