Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 16:57




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 spowalnianie w pinnacle 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 17 marca 2010, 21:39
Posty: 1
Post spowalnianie w pinnacle
Hej jestem tu nowy i nowym urzytkownikiem pinnacle. Mam do was czy da radę spowolnić tym programem częśc z filmu albo cały film


środa, 17 marca 2010, 21:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:14
Posty: 5
Post Re: spowalnianie w pinnacle
Jasne że sie da trzeba wejsc tylko w efekty i wybrac zakładke szybkość


czwartek, 18 marca 2010, 11:40
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 31 marca 2010, 00:13
Posty: 3
Post Re: spowalnianie w pinnacle
Witam.

Skoro tutaj jest temat odnosnie spowalniania to nie bede zakladal nowego.
Mam Pinnacle studio 14. Chcialbym uzyc spowolnienia w jednej scenie. Ale gdy to robie obraz znika i pojawia sie duzy Wykrzyknik :/
Dzwiek w tle sie spowalnia ale obrazu nie widac. Probowalem zmiany codecow ale nic to nie dalo.
Mial ktos moze taki problem ??

Pozdrawiam


środa, 31 marca 2010, 10:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: spowalnianie w pinnacle
masz wyłączone "renderowanie w tle" - włącz tę funkcję we właściwościach

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


środa, 31 marca 2010, 13:06
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 31 marca 2010, 00:13
Posty: 3
Post Re: spowalnianie w pinnacle
eh niestety to nie pomaga ;/
Ma ktos jeszcze jakas propozycje ??


czwartek, 1 kwietnia 2010, 12:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 12 stycznia 2007, 11:04
Posty: 324
Post Re: spowalnianie w pinnacle
a poczekałeś aż się zrederuje???

pg

_________________
"moja racja jest mojsza, niż twojsza, dlatego właśnie moja racja jest najmojsza! "

DZIEŃ ŚWIRA


czwartek, 1 kwietnia 2010, 18:54
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 31 marca 2010, 00:13
Posty: 3
Post Re: spowalnianie w pinnacle
Tak poczekalem.
Z tego co mi sie udalo zrobic wyszlo, ze nie mozna w tej wersji bawic sie szybkoscia w plikach formatu .avi. Po przekonwertowaniu do mpega wszystko smiga jak nalezy.
Mozliwe to ??


piątek, 2 kwietnia 2010, 22:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL