Teraz jest niedziela, 20 stycznia 2019, 22:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z kursorem w timeline... 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 9 marca 2006, 15:40
Posty: 93
Post Problem z kursorem w timeline...
Utworzyłem projekt z filmu AVCHD FullHD o długości 130min.
Kursor ustawił mi się na końcu timeline na ostatnim klipie.
Gdy chcę go ustawić na pierwszym lub obojętnie którym który jest wcześniej od razu wraca na koniec.
W czym problem ? Zdarzało mi się to już nie raz.
Przez to nie mogę kontynuować obróbki filmu.

Ponowne otwarcie programu i projektu nie rozwiązuje problemu

_________________
Intel Core 2 Quad Q9550 3GHz Cache/12Mb [4 rdzenie]
GeForce 9800GT HDMI 1Gb RAM PureVideo HD
OCZ RAM 4Gb
HDD Seagate 1Tb [32Mb]
------------------
Camcorder Panasonic HDC-SD200 FullHD


niedziela, 12 września 2010, 15:53
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 17 stycznia 2011, 01:09
Posty: 3
Post Re: Problem z kursorem w timeline...
Mam to samo kiedy dzialam na laptopie, pomaga zapisanie i wczytanie od nowa. Nie wiem jednak czemu... jest to irytujace :/


środa, 2 lutego 2011, 01:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL