Teraz jest czwartek, 17 stycznia 2019, 01:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Pinnacle nie używa 100% mocy procesora 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2010, 10:58
Posty: 8
Post Pinnacle nie używa 100% mocy procesora
Witam mam mały problem czy to normalne aby pinnacle podczas renderingu materiału wykorzystywał max do 27% każdego z rdzeni
moj komputer
AMD 2X550 BE @ 4X3,7 GHz
RAM 4GB DDR3
PLYTA GŁ ASUS M4A785TD-V Evo
GRAFIKA R5870 1 GB
WINDOWS 7 64 BIT

PS.znajomy ma jakiegos intela 4x 2.2 GHz i u niego zuzycie procesora siega ok 95 % na każdy rdzeń


niedziela, 7 listopada 2010, 11:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Pinnacle nie używa 100% mocy procesora
a system masz poprawnie postawiony ? sterowniki do chipsetu ? patche do procow amd ?


poniedziałek, 8 listopada 2010, 00:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2010, 10:58
Posty: 8
Post Re: Pinnacle nie używa 100% mocy procesora
hmm do windowsa xp instalowalem jakies sterowniki i patche a pod win7 nic bo sam system chodzi rewelacyjnie
Dzieki za podpowiedz a mozesz mi jeszcze podpowiedziec nazwe patcha


poniedziałek, 8 listopada 2010, 19:01
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL