Teraz jest czwartek, 17 stycznia 2019, 00:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 pinnacle 14 - problem z zielonym pod menu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 21 stycznia 2011, 18:43
Posty: 10
Post pinnacle 14 - problem z zielonym pod menu
Witam.
Wiem ze temat byl juz poruszany ale musze zapytac. Od kilku dni tworzenie filmow z kamery analogowej w menu wyboru scen przy tworzeniu DVD robi mi sie zielony obraz.Wywalilem wszystkie kodeki przeinstalowalem program i nadal to samo,prosze o pomoc.
Pracuje na HP Pavilion i juz nie wiem co mam robic !!!


piątek, 21 stycznia 2011, 18:48
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 28 sierpnia 2010, 15:57
Posty: 50
Lokalizacja: Ol
Post Re: pinnacle 14 - problem z zielonym pod menu
Powiem tak jak się narozwala to trzeba posp........ w rejestrze bo tam zostały stare klucze i chodź byś 1000 kodeków wgrał jak tam jest klucz na kluczu to nic nie pomoże ccleaner lub easycleaner darmowe i polskie ale uważaj najlepiej rób wszystko z automatu bo możesz usunąć za dużo a potem już instal windy mam nadzieję że to pomoże


piątek, 21 stycznia 2011, 23:05
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 21 stycznia 2011, 18:43
Posty: 10
Post Re: pinnacle 14 - problem z zielonym pod menu
juz raz zrobilem tak jak mowisz i nadal mam ten sam problem.mam do zrobienia pewna partie filmow i wszystko teraz stoi przez to zielone tlo. czy ktos ma jakies inne pomysly ??


piątek, 21 stycznia 2011, 23:48
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 18:55
Posty: 116
Lokalizacja: Białystok
Post Re: pinnacle 14 - problem z zielonym pod menu
olczyk napisał(a):
...robi mi sie zielony obraz...

google mowia, ze trzeba recznie wyczyscic pliki tymczasowe projektu. tylko ostroznie bo mozna za duzo wyrzucic ;)
jak to nie pomoze to pozostaje reinstal systemu.

pozdr
viwaldi

_________________
Optymista myśli, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista wie co to za otwór...


sobota, 22 stycznia 2011, 09:00
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 21 stycznia 2011, 18:43
Posty: 10
Post Re: pinnacle 14 - problem z zielonym pod menu
hmmm...ktos mi podopowie gdzie tego szukac :P


sobota, 22 stycznia 2011, 18:06
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 18:55
Posty: 116
Lokalizacja: Białystok
Post Re: pinnacle 14 - problem z zielonym pod menu
olczyk napisał(a):
hmmm...ktos mi podopowie gdzie tego szukac :P

dostales bana od google? ;)
cytat za http://www.google.pl: "w opcje ustawień programu pinnacle/preferencje projektu/folder dla plików pomocniczych"
tutaj jest ciekawy watek o pinnacle z naszego forum.


pozdr
viwaldi

_________________
Optymista myśli, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista wie co to za otwór...


sobota, 22 stycznia 2011, 18:24
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 18:55
Posty: 116
Lokalizacja: Białystok
Post Re: pinnacle 14 - problem z zielonym pod menu
jaki byl final (byl?) problemu z zielonym obrazem?

pozdr
viwaldi

_________________
Optymista myśli, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista wie co to za otwór...


czwartek, 27 stycznia 2011, 13:36
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 21 stycznia 2011, 18:43
Posty: 10
Post Re: pinnacle 14 - problem z zielonym pod menu
jak rozwiazalem problem ??

Menu do DVD robie w Unlead Studio, wydaje mi sie ze to najlepsze rozwiazanie :D nie chce mi sie meczyc :)

ps. mam teraz drugi problem ..chodzi o dzwiek..podczas imprtowania z kamery Hi8..jest opisany na forum :/


czwartek, 27 stycznia 2011, 16:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL