Teraz jest piątek, 18 stycznia 2019, 13:51




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z odtwarzanie dodanego podkładu muzycznego do filmu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 15 czerwca 2011, 11:06
Posty: 1
Post Problem z odtwarzanie dodanego podkładu muzycznego do filmu
Witam,
Kupiłem program PS HD 15 i jestem trochę zielony. Proszę o pomoc rozgryzłem już podstawowe funkcje montażu filmu, ale jak dodaje ścieżkę dźwiękową do filmu zgodnie z instrukcją, nie jest odtwarzana ani pod podglądem ani po zapisaniu. Widać dodaną ścieżkę podczas dotwarzania ale bez fonii. Ten sam problem mam przy nagraniu lektora.


środa, 15 czerwca 2011, 11:14
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 29 stycznia 2007, 21:41
Posty: 22
Post Re: Problem z odtwarzanie dodanego podkładu muzycznego do filmu
Witam. Nie wiem jak z lektorem, ale jeśli chodzi o podkład muzyczny, problem może polegać na braku kodeka-plugina MP3, ja posiadam ver. 14 Ultimate i przy pierwszym uruchomieniu pobieral i rejestrowal ten plugin (o ile się nie myle to potrzebne jest połączenie internetowe. Pozdrawiam :)

_________________
Panasonic NV-MD9000 / Panasonic M3000 / JVC GR-D320E

Pinnacle AV-DV 700PCI + Pinnacle 14 HD ultimate / Ulead DVD MovieFactory 6+


czwartek, 6 października 2011, 08:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL