Teraz jest środa, 16 stycznia 2019, 14:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Problem z audio w Pinnacle Studio 15 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 21 lutego 2005, 19:57
Posty: 64
Post Problem z audio w Pinnacle Studio 15
Witam
Mam problem w momencie odtwarzania filmu zamiast oryginalnego dźwięku leci pyrczenie, gdy zatrzymam odtwarzanie i znów włącze to jest ok.


Link do tego właśnie problemu
http://www.youtube.com/watch?v=5dTluNJXohU

_________________
...:Człowiek uczy się całe życie:...


poniedziałek, 25 lipca 2011, 20:07
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 15 kwietnia 2011, 20:53
Posty: 16
Post Re: Problem z audio w Pinnacle Studio 15
Usuń z montażu muzykę i wstaw jeszcze raz.
Podaj dokładne dane audio w jakich zapisany jest plik Być może to wina kodeku.


niedziela, 11 września 2011, 14:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Problem z audio w Pinnacle Studio 15
Iroman napisał(a):
Witam
Mam problem w momencie odtwarzania filmu zamiast oryginalnego dźwięku leci pyrczenie, gdy zatrzymam odtwarzanie i znów włączę to jest ok.

Mam ten sam problem. Klipy zrzucone na dysk z kamery w formacie mpg. Przy próbie odtworzenia słychać "karabin maszynowy" Gdy zatrzymam odtwarzanie i uruchomię ponownie odtwarzanie - jest ok. Może ktoś coś doradzić?
Pozdrawiam - Leszek


piątek, 14 października 2011, 21:15
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 18 czerwca 2012, 15:35
Posty: 2
Post Re: Problem z audio w Pinnacle Studio 15
Cześć,

Czy udało się komuś rozwiązać ten problem?
Mam ten sam kłopot i pilnie poszukuję rozwiązania.

Pozdrawiam,
Tomek


poniedziałek, 18 czerwca 2012, 15:39
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 30 sierpnia 2012, 00:32
Posty: 1
Post Re: Problem z audio w Pinnacle Studio 15
Czy znalazł już ktoś rozwiązanie tego problemu?


czwartek, 30 sierpnia 2012, 00:36
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 18 czerwca 2012, 15:35
Posty: 2
Post Re: Problem z audio w Pinnacle Studio 15
Znalazłem rozwiązanie - a raczej obejście.
Problem dotyczy bowiem konkretnego formatu pliku - mpg.
Zatem po prostu konwertuje (lub nagrywam na kamerze) w innym formacie i wtedy Pinnacle działa OK.

Pozdrawiam,
Tomek


czwartek, 30 sierpnia 2012, 11:04
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL